Tehnički kutak > Tuning skutera
prerada airboxa i koji carb?
dario007:
19mm na trokutastom airboxu.Glavna dizna 68 za lc i 72 za ac motore.
dino73n:
--- Citat: dario007 - 03 Kolovoz, 2018, 19:19:53 ---19mm na trokutastom airboxu.Glavna dizna 68 za lc i 72 za ac motore.
--- Kraj citata ---
Hvala mnogo. Vec dugo se pripremam da orobam webera. Imam ga popuno novog u kutiji. Nikad nije okusio benzina. Al cini mi se da mu je dizna 65. Kad izvadim tuljac iz svog airboxa imam18.5 mm rupu. Mozda ta 65ica bude ok. Jel i kod webera bilo pravilo da se igla spusti do kraja?
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
dario007:
igla na sredinu,tako je u orginalu.Ja sam ga vozio na 2.zub,tako mi je bilo bolje.
TopPerfomance4:
Dakle ovaj gornji duži je sa lc mašine lulica ulaz je ovaj 14 mm ali na kraju ove cijevi je 19mm dok na ac ovome kratkome je 14mm s obadvije strane
dino73n:
--- Citat: dario007 - 03 Kolovoz, 2018, 19:27:23 ---igla na sredinu,tako je u orginalu.Ja sam ga vozio na 2.zub,tako mi je bilo bolje.
--- Kraj citata ---
Evo postavio jutros webera. Nesto sitno slabiji odaziv na gas a puno mirniji rad na malom gasu spram delorta 17.5.
Kako ide smjesa po defaultu na weberu. Ja sam stavio na 2 i pol kruga jer tako mi fino radi na leru i ne gasi se. U voznji se čini ok.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju