Tehnički kutak > Tuning skutera
prerada airboxa i koji carb?
Corector:
Bome osjeti se to stelanje na piaggiu, dobio sam 300rpm na guranju istog prijenosa, bolji start, i sjecam se da je 100 na satu brze gazio. Krajnja mi je bila ista. Trosio mi je jedno pol litre vise, odnosno 5l maksimuma. A taman sam se u toj fazi konacno opredjelio za purejet i odrekao karbosa.
Treba probat s gurtnerom 12, navodno se dobije 113gpsa i 2l :dontknow:
dino73n:
Kod mene na apriliji je ulaz u airbox reguliran plasticnim tuljcem pa se da precizno izmjeriti i 12mm je. Moguce je lagano da je i lulica na runneru 12mm al tamo na krivini gdje se ne moze dokučiti.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Tomi_ZG:
Uf nemoj mi pola litre više spominjat,sad mi troši ravno 5 po gradu :sad1:
Još ću promozgat do sutra jer danas ne stignem prčkat oko toga,sve mi se čini da bude selotejp nazad na rupu ;D
SF2 Freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 03 Kolovoz, 2018, 18:20:27 ---Uf nemoj mi pola litre više spominjat,sad mi troši ravno 5 po gradu :sad1:
Još ću promozgat do sutra jer danas ne stignem prčkat oko toga,sve mi se čini da bude selotejp nazad na rupu ;D
--- Kraj citata ---
Tako je Tomi , džabe krecis kad buš opet iza. Pa taman da stavis sa seata box.
Za info , i ja kada sam otvorio box rekao sam. "Snaga se osjeća" :toothy10:
--- Citat: Corector - 03 Kolovoz, 2018, 17:50:55 ---Bome osjeti se to stelanje na piaggiu, dobio sam 300rpm na guranju istog prijenosa, bolji start, i sjecam se da je 100 na satu brze gazio. Krajnja mi je bila ista. Trosio mi je jedno pol litre vise, odnosno 5l maksimuma. A taman sam se u toj fazi konacno opredjelio za purejet i odrekao karbosa.
Treba probat s gurtnerom 12, navodno se dobije 113gpsa i 2l :dontknow:
--- Kraj citata ---
Isto tako za tvoj info piaggio koji je dolazio sa weberom 12 ide bolje od 17.5 :headbang:
A kaj se tice Gurtnera i 113gpsa , odi stani mi nacrtu da te namažem kao nutellu na palačinku. :laughing3: :laughing3: :laughing3:
dino73n:
Kad smo vec kod tog webera 12,zna li itko koliki je bio otvor airboxa sa tim karbom.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju