Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Piaggio nrg power štelanje  (Posjeta: 966 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lewa

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio nrg 50 tuned 105km/h 2005 yamaha neos 75-80km/h 2005 apn tuned 115 km/h
  • Moja Kaciga: MDS, NOLAN
Piaggio nrg power štelanje
« : 04 Svibanj, 2010, 18:03:31 »
Bok ovako imam nrg-a stavio sam gore tt-a i rolice i federe koe sam dobio uz njega ugl da ne duljim dizna je bila 53 pa motor nie htio ic to je dizna koja je original na motoru blokada znaci i sada sam stavio diznu 72 naime motor trosi 7 litara i rezerva mi se pali nakon 60 km pa me zanima koja bi dizna bila najbolja 64 imam 2 doma mada mislim da nebi bila premala i šta se točno dobije sa filterom red sponage samo veči protok zraka ili? i kad smo več kod toga frend ima gilerru runner malossi auspuh variomat malossi zvono i kvacilo malossi sve osim cilindra malossi cak i filter red sponage ulozio je 4000 kn sta je s time dobio iste su masine dobio je bolji start ali ne i vecu krajnju u krajnjoj brzini smo ja i on isti malo ja odem malo on... pa me zanima to u vezi dizne jel bi bilo bolje da stavim manju jel bi se performanse jako promjenile i u koem smislu? molio bih da pišu samo oni koji znaju šta bi trebalo napraviti hvala :)

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Piaggio nrg power štelanje
« Odgovori #1 : 04 Svibanj, 2010, 18:20:25 »
nabavi multivar i red sponge to ti je ok za serijalu, uštelaš to i voziš...
dizna od 60-64 ne više..