Tehnički kutak > Tehnička pitanja
minareli mašina
Honda x8-rs:
dali još neko zna šta o tome??
JogFromYamaha:
gle ako je ac i moras sve radit onda je 400kn realna cijena jer bus moral kit prckat, usisne lamele mjenjat, federe kuplunga mjenjat utege variomata mjenjat ulje prijenosa mjenjat i kuplung pogledat kolko mesa ima.
gledaj najrealnije je da ces mjenjat federe remen i lamele
i sad dok si stavis na papir kolko te to dode onda je 400kn fer cijena za ac
wonderkid:
ja mislim da to vrijedi vise od 800kn sigurno ako je lc,blokovi prazni sa radilicom i getribom se prodaju po 300kn,a ovaj sve gore ima,i da je ac cijena po meni nebi bila ispod 800 kn sa svim gore navedenim dijelovima
Honda x8-rs:
--- Citat: ---ja mislim da to vrijedi vise od 800kn sigurno ako je lc,blokovi prazni sa radilicom i getribom se prodaju po 300kn,a ovaj sve gore ima,i da je ac cijena po meni nebi bila ispod 800 kn sa svim gore navedenim dijelovima
--- Kraj citata ---
ok... možda imaš pravo :)... ali gle sada ovo... to ti ima neki tip sastavljeno već jako puno vremena... nije provjeravano jer mu se neda jeb.... s tim :toothy11:! da su djelovi onako... stavljeni i malo voženi onda bi bila to realna cijena (800 kn) :toothy3:... al kada vidiš motor kakav je... ša se radi s njim i ti bi promijenio mišljenje... ok.. možda je mašina ok.. ali onakvog izgleda motora.. padano je sa njega mali milion puta :sad3:... nema plastika... sve napol poderano :angry7:... ako neko nije pazio na motor i njegove plastike... reci iskreno.. koliko je moguće da je pazio na mašinu poslije slaganja i štelanja?? :sad1:.... mislim da nije puno ... a možda i nikoliko :icon_scratch:
sad ćete reć da je neisplativo to uzimat ali meni trebaju određeni djelovi... :icon_biggrin:
sule:
jel isplativo il nije to ces znat kad ti kaze cjenu ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju