Tehnički kutak > Tehnička pitanja

minareli mašina

(1/3) > >>

Honda x8-rs:
koliko bi se isplatilo dati para za minareli mašinu... nije mi bitno godište (ali mislim da je 2001) gore je malosi multivar, malosijev remen, neko bolje kvačilo... nije serijsko nego je zamjenjeno... i karb 17,5 delorto valjda PHBN... i sve to na original radilici i cilindru...

JogFromYamaha:
a cuj ovi stanje masine tako da ako je 2001 onda max 100e jer znas da ces morat mjenjat i karike obavezno i kuplung i sl stvari.
uglavnom pogledaj detaljnije tu masinu.
Ali vise od 100e ne jer znam decke koji to nabavljaju iz italije kompletne masine ac za 500 kn a lc za 700-750kn

Honda x8-rs:
aha... ja imam doma kit za minareli tako da bi to stavio gore... a sad ša znači ac a ša lc?? ja mislim tipu reć da je realna cijena oko jedno 400 kn... zato jer ja trebam mjenjat bar federe kvačila a ako ne i ostale stvari... neke sitnice...
možda rolice nove i to...

misliš li da je to dobra cijena?? mislim da je isplativo i meni i njemu iako njemu trebaju i pare... a meni mašina... variomat kvačilo i remen ubiti...

Pupo:
AC -> air cooled -> zračno hlađenje

LC -> liquid cooled -> vodeno hlađenje

Honda x8-rs:
aha... hvala... meni treba zračno hlađenje jer mi je na motoru zračno i mislim da je bolje... možda se varam ali nmvz...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju