Tehnički kutak > Tehnička pitanja

minareli mašina

<< < (3/3)

Honda x8-rs:
da znam :dontknow:... al sada samo želim da mi neko kaže cijenu koja je realna... bila ona veća ili manja poslije... ali samo da znam koliko bi mogo dat za mašinu a da me neko ne nasapuna previše :icon_biggrin:... zato pitam...a vi ste vjerovatno malo iskusniji od mene pa sam zato otvorio temu... ja moram ovako i onako sređivat mašinu... a ovako ću imat i rezervne  dijelove... :glasses2:

SPecial:
Daj mu 500,600kn. Masina je mozda sjebana,ali ti i tako imas novu termo grupu,samo skini deklo i provjeri remen,zvono,pakne kvacila,polutke i variomat. nakon toga probaj rukom koliko mozes luft na radilici. Jer koliko vidim to i blokovi tebe jedino zanimaju. A vjerujem da blokovi nisu istuceni posto je jednom sastavljena masina i nije se prckalo po njoj. A mislim da lik nije mutav da ti da masinu koja radi sa karbom i svime ispravnim za 400kn. Takve su cijene mozda u Italiji,ali ovdje je druga prica. I ako bi je uzeo iz Italije neces proci jeftinije jer ce ti podici cijenu onaj tko ti dovozi. A sam ju neces naci jer je sve rezervirano prije nego i dođe na otpad.

Honda x8-rs:
ok... hvala... nezz sta više reć... znači da mi se isplati mašinu uzet ako je do 700 kn... hvala :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju