Tehnički kutak > Tuning skutera
Frga ili neznam sta...Novo pitanje na str.2.
Mr J:
--- Citat: Benjamin - 23 Kolovoz, 2007, 10:32:43 ---Dobro onda cu smanjiti na orginal velicinu.
Nemam ja onu malu lulicu onako na filteru nego mi je filter preko onog savitljivog gumenig crijeva spojeno na ramu.
Sad bi me neko trebao samo podsjetiti kolko je orginal promjer.
Ajmo svi koji imaju Runnera ili stalkera nek mi neko izmjeri kolka je.Znaci skinite ono gumenu crijevo s filtera koje je na ramu spojeno i trebam promjer rupe koja je u airboxu.
--- Kraj citata ---
probaj proizvoljno smanjiti rupu pa ako ti bude stucao u voznji onda malo otvoris rupu pa tako dok ne dobijes idealan omjer zraka i benzina...
P.A.L.A.C:
--- Citat: Mr J - 23 Kolovoz, 2007, 10:41:04 ---
--- Citat: Benjamin - 23 Kolovoz, 2007, 10:32:43 ---Dobro onda cu smanjiti na orginal velicinu.
Nemam ja onu malu lulicu onako na filteru nego mi je filter preko onog savitljivog gumenig crijeva spojeno na ramu.
Sad bi me neko trebao samo podsjetiti kolko je orginal promjer.
Ajmo svi koji imaju Runnera ili stalkera nek mi neko izmjeri kolka je.Znaci skinite ono gumenu crijevo s filtera koje je na ramu spojeno i trebam promjer rupe koja je u airboxu.
--- Kraj citata ---
probaj proizvoljno smanjiti rupu pa ako ti bude stucao u voznji onda malo otvoris rupu pa tako dok ne dobijes idealan omjer zraka i benzina...
--- Kraj citata ---
da al on sad ima diznu koju 80 i nes, jel?? a to je previse, nek stavi 80, pa nek onda radi to sto si mu ti reko. :glasses9:
Benjamin:
sad je dizna 80 gore.bila je 84 pa sam mislio da je previse benge i metnuo 80.ali opet isto.znaci do zraka je.
Ja bi sad smanjio tu rupu na orginal samo kad bi mi neko rekao kolko je to jel se ja ne sjecam.
P.A.L.A.C:
--- Citat: Benjamin - 23 Kolovoz, 2007, 16:14:26 ---sad je dizna 80 gore.bila je 84 pa sam mislio da je previse benge i metnuo 80.ali opet isto.znaci do zraka je.
Ja bi sad smanjio tu rupu na orginal samo kad bi mi neko rekao kolko je to jel se ja ne sjecam.
--- Kraj citata ---
1.7cm. :icon_thumright:
Benjamin:
Eto smanjio sam na 1.8 i dizna 80 je unutra.Sad je ok na troksa vise na full gasu i vuce ko i prije.
Svijecica je sada ovakve boje.Sad neznam jel to ok.Nije jos bijela kava ali nea crna smeda je.Vjerojanto jos malo prevelika dizna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju