Tehnički kutak > Tuning skutera

Frga ili neznam sta...Novo pitanje na str.2.

<< < (5/6) > >>

Benjamin:
Evo da ne otvaram novu temu pa da pitam jos jednu stvar.Problem je sljedeci kad dignem skuter na 12 o clock onda mi ponestane bege u frgi ili je nagib preveliki i nemre povuci vise bengu iz frge znaci zgasi mi se motor.

Sad sam ja ovako razmisljao jel bi ja rijesio problem da metnem prirubnicu od malossi 45 stupnjeva onda se nebi frga tak negnula i trebalo bi raditi sve normalno.

A jel bi bilo kakvih posljedica kad se normalno vozim znaci na dva kotaca   ;D  s prirubnicom pod 45.

igor.sb:
s obzirom da je alfa rekao da ac trazi malo bogatiju smijesu, ja bi ovako i ostavio...da se mene pita

--- Citat: Benjamin - 23 Kolovoz, 2007, 17:56:20 ---.A jel bi bilo kakvih posljedica kad se normalno vozim znaci na dva kotaca   ;D  s prirubnicom pod 45.

--- Kraj citata ---

kakvo je to pitanje?

inace ako budes stavljao po 45, probaj je nekakako uvezati cijeli kabr, ili nekako preko gljive da smanji vibracije jer zna pucati

Mr J:

--- Citat: Benjamin - 23 Kolovoz, 2007, 17:56:20 ---Evo da ne otvaram novu temu pa da pitam jos jednu stvar.Problem je sljedeci kad dignem skuter na 12 o clock onda mi ponestane bege u frgi ili je nagib preveliki i nemre povuci vise bengu iz frge znaci zgasi mi se motor.

Sad sam ja ovako razmisljao jel bi ja rijesio problem da metnem prirubnicu od malossi 45 stupnjeva onda se nebi frga tak negnula i trebalo bi raditi sve normalno.

A jel bi bilo kakvih posljedica kad se normalno vozim znaci na dva kotaca   ;D  s prirubnicom pod 45.

--- Kraj citata ---

ovisi koja je frga u igri, u pravilu ne bi bilo problema, jer ja sebi sada radim prirubnicu pod 45°...

iako ima ljudi koji na racing skuterima imaju prirubnicu pod 90° ali su onda to drugaciji karburatori u igri...

Za stunt ti je mozda jos i bolje staviti vecu frgu pod 45 ili 60° i staviti ju bez filtera zraka, onda ti se nece gorivo slijevati u spuzvu... :D

P.A.L.A.C:

--- Citat: Benjamin - 23 Kolovoz, 2007, 17:56:20 ---Evo da ne otvaram novu temu pa da pitam jos jednu stvar.Problem je sljedeci kad dignem skuter na 12 o clock onda mi ponestane bege u frgi ili je nagib preveliki i nemre povuci vise bengu iz frge znaci zgasi mi se motor.

--- Kraj citata ---

naravno  znas kad stavis tu prirubnicu, ide gljiva gore, a s tim ces dobit pun k**ra* na odzaivu na gas, tmana za stunt.  ;D

jos prewradi usis, al onda opet stelanje frge. hahaha  :laughing3: :laughing3:

Benjamin:
Ne gljiva mi je nepotrebna.Odaziv na gas imam vec sada previse.I ne proljeva mi se benga u spuzvu to sam provjeiro.vjerojanto onaj plovak poludi malo kad je motor na baru pa nemre povuci bengu i frge jel kad spustim motor zavergla dva tri puta  i upali znaci ostane benge u casici samo ju nemre povuc.Znaci ide prirubnica pod 45 najvjerojantije.Airbox ostaje gore on ce sve to stabilizirati.

Bilo bi dobro kad MR J nabavi prirubnicu da isprobam prije nego ju on metne na svoj skut tak da sigurno znam da je to to a ne da bezveze kupujem.  Ak mi ju zeli posuditi. ;D :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju