Tehnički kutak > Tuning skutera
Frga ili neznam sta...Novo pitanje na str.2.
Benjamin:
Ma airbox nije tako brutalno preraden kak vi mislite.preraden je prema uputama od malossia.Povecana je rupa za usis zraka.Ali ne puno.
3alfa3:
--- Citat: Benjamin - 23 Kolovoz, 2007, 00:47:32 ---Ma airbox nije tako brutalno preraden kak vi mislite.preraden je prema uputama od malossia
--- Kraj citata ---
Ali to su upute za preradu airboxa kod ugradnje PHBG 19 i 21 karbova.
Benjamin:
Da znam zato i nisam isao skroz siriti kak pise u uputama.Za nesto sirno sam prosirio tek tolko da ima malo vise zraka.Dobro uglavnom rijeiso bi onda problem da smanjim opet tu rupu na orginal velicini?
Koja onda dizna bi trebala ici otprilike?Jel bu dosta 86.
3alfa3:
--- Citat: Benjamin - 23 Kolovoz, 2007, 01:03:52 ---...rijeiso bi onda problem da smanjim opet tu rupu na orginal velicini?
Koja onda dizna bi trebala ici otprilike?Jel bu dosta 86.
--- Kraj citata ---
Sa nepreradjenim airboxom, sumnjam da bi trebao vise od 75.
Za ilustraciju...
rupa od 12mm (kakva je unutrarnja strana lulice na tvom airboxu) ima povrsinu od 113mm kvadratnih, a rupa od 17mm duplo vecu. Skidanjem lulice, ta rupa (22-23mm) ima preko 3,5 puta vecu povrsinu od 12mm rupe.
Naravno, duplo veca povrsina rupe - duplo vise zraka.
Benjamin:
Dobro onda cu smanjiti na orginal velicinu.
Nemam ja onu malu lulicu onako na filteru nego mi je filter preko onog savitljivog gumenig crijeva spojeno na ramu.
Sad bi me neko trebao samo podsjetiti kolko je orginal promjer.
Ajmo svi koji imaju Runnera ili stalkera nek mi neko izmjeri kolka je.Znaci skinite ono gumenu crijevo s filtera koje je na ramu spojeno i trebam promjer rupe koja je u airboxu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju