Tehnički kutak > Napravi sam
Aprila Ditec Halogena svjetla 20w
Iwo SR Tuono:
meni je jedna lampa pregorila pa se sad vozim sa samo jednom :laughing1: tek sad niš ne vidim
znači nabi si dve žarulje xenona?
I koliko ti dugo drži akumulator, jel ga puni i to? Struja od ditecha je jača za nekoliko 10aka wata al sad neznam jel to dovoljno za napajat dva balasta xenona :glasses9:
Nabukodonozor:
.. lampu kupiš za 5kna od 10w,zagriješ staru i skineš onaj šeširić i staviš na novu,malo isjećeš lim i to ti je to ..
ili stavi ove male halogene ...
ma spojio sam ga drito na njegovu struju,al znao sam da će crknut,mislim da mi je magnet ili nešto oko struje jer mi nerade zadnja svjetla i svjetla na kmh,a radila su..
jučer u Našicama sam uzimao struju od ljudi :toothy10: na pumpi,pa kod birtije,pa danas ujutro :laughing6:..
nepuni ga,a xenoni troše 3.5amp,puta dva,znači teško da će ići sa "kumulatorom" od 7amph ..
a ništa žrtvovat ćemo mjesto ispod sica za veći akumulator i vratiti nosać kofera i kofer ..
samo me malo glava boli od sustreta!! mislim da je od roštilja,pošto sam i ovaj puta ja bio "goli kuhar" ili :zivili: :cice: :gitara: :joks:
Zeljac:
e da da ne otvaram novu temu kak ovo svjetli :icon_scratch:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
zL!Ko:
cini mi se da su to iste lece kao sta ja imam na runneru. Svijetle otprilike isto kao i serijska sa srke, ako ne i losije.
Nabukodonozor:
.. svjetli ti puno bolje,narući si to,imao sam prilike uživo vidjeti ..
al meni je fora ići u krajnost i napraviti to što sam ja napravio ..
bilo je na scooter-atacku još boljih farova,al neki dan sam bacio oko,mislim da su ih povukli iz prodaje ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju