Tehnički kutak > Napravi sam
Aprila Ditec Halogena svjetla 20w
Faba:
care bravo!!!
ratz_hell:
ti si se stvarno zamjerio losim svjetlima... fino si slozio to... a za druge koji imaju isti problem sa tim balonkama mislim da su s3 i ja sam ih imao na luni i pregaraju redovito ane svijetle nista , ima kupit orginal takvu zarulju halogenu od 20w i svijetle odlicno, narucio sam ih sa www.tomos-autousluga.hr i razlika naspram onih standardnih je nebo i zemlja...
Nabukodonozor:
.. nešto me onaj tramvaj gore na slici bode,a xenoni griju ko ludi,a i malguti mi je nešto pa si mislim da neću stavlajti plexi nego nešto iskemijati u stilu ovoga gore ..
e sad,pošto mi skuter više nije old scool,da stavim zadnje Led farove(u mojoj izradi) ? mišljenja ??
nabijem i chipoteku i electronic centar,nemaju nikakvih adekvatnih prekidaća !! bit će kemijanja ..
Nabukodonozor:
--- Citat: ratz_hell - 27 Svibanj, 2010, 00:25:28 --- ti si se stvarno zamjerio losim svjetlima... fino si slozio to... a za druge koji imaju isti problem sa tim balonkama mislim da su s3 i ja sam ih imao na luni i pregaraju redovito ane svijetle nista , ima kupit orginal takvu zarulju halogenu od 20w i svijetle odlicno, narucio sam ih sa www.tomos-autousluga.hr i razlika naspram onih standardnih je nebo i zemlja...
--- Kraj citata ---
.. ma sve isprobano i ledice i halogena ono prvo gore zaboravite,far original je shit,kada vozim navećer van Osijeka,a ide mi oko 95kmh ..
nije za zajebanciju !!
Spider_Man:
Jučer se prvi put vozio po mraku...katastrofa...svjetla su stvarno kratka, do nekih 3m idu u daljinu što je stvarno premalo jer ako se voziš cca 60km/h na sat uopće ne možeš izbjeći rupu ili nedaj bože pješaka...probat ću ih malo podići, možda će biti kaj bolje :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju