kaj se tice zenski, kod vecine mogu zamislit vegetaciju u downtownu, al kod nekih jednostavno ne mogu odlucit (ko da ju nisam dovoljno psihicki procjenio, ne znam kak da to drukcije velim).
On topic...
Kad idem spavat, pa sad ono vrijeme di samo lezim a jos nisam zaspao... Uvijek o necem razmisljam (na taj nacin se i uspavljujem), a u glavi mi je kao da gledam film...
Tema moze biti bilo kaj, al vecinom su neke fantazije tj. ono kaj ne mogu ili ne smatram da cu imati ili dozivjeti u zivotu (makar bi htio)
Dozivljaj je jaci ako slusam muziku, tad se puno vise uzivim u svoje misli. Ako nisam zaspao prije kraja pjesme, onda se dosta razbudim kad zavrsi jer se taj neki ugodjaj nestane i onda opet privikavanje i zamisljanje nove radnje dok traje sljedeca pjesma (dakle sastavim si playlistu od 10-20 pjesama i pustim da svira). S vremenom se sve vise uspavljujem tj. tonem u san i jednom je to to... zaspao sam.
Ovo mogu i po danu, tj. bilo kad kad ne spavam, al se ne uzivim ni priblizno toliko...
Ne znam dal ti je ovo kaj pomoglo... probaj tak, dakle odi spavat prije neg si onak stvarno krepan al ne ako ti se nije pocelo spavat... napravi si playlistu pjesama koje su ti dobre (ne preporucam neke s puno "ropanja", dakle nekaj laganije) i nemoj stavljat skroz razlicite, nego relativno slicne (da nije velika promjena kad pocne svirat sljedeca). - ne preglasno.
Ugasi sva svjetla i razmisljaj o cemu god oces (zamisli se da radis bilo kaj kaj te cini sretnim), samo nemoj ono "moram o necem razmisljat..."
Trebalo bi ti pocet samo od sebe dolazit...
sry na dugom postu