Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP1 50 Open ili Gilera Runner
Hrvoje_40:
--- Citat: gokiSP - 05 Lipanj, 2010, 15:33:41 ---Nisam čitao cijelu temu, ali napisat ću svoje mišljenje :icon_biggrin: I jedan i drugi su praktički isti, što se tiče mehanike, jel. 95% razlike je u izgledu. Derbi ima malo bolje vilice, kočnice su na oba banana, i jedan i drugi nisu nešto posebno udobni, runner se malo bolje vozi, iako, to ovisi od osobe do osobe.
--- Kraj citata ---
sada je problem radno vrijeme servisa :icon_scratch:
SlowRider:
--- Citat: Hrvoje_40 - 05 Lipanj, 2010, 15:35:12 ---sada je problem radno vrijeme servisa :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
zar nije ista lokacija servisa za runnera i derbija?
Hrvoje_40:
--- Citat: SlowRider - 05 Lipanj, 2010, 16:26:04 ---zar nije ista lokacija servisa za runnera i derbija?
--- Kraj citata ---
U moto-mondu na samoborskoj nemaju Derbi a neznam da li oni onda servisiraju :icon_biggrin:
igor85:
derbi GP1 racing nema novi, ne proizvodi se vec mislim 2 godine! samo open ima...barem sam takav odgovor ja dobio kad sam kupio derbia prije godinu i nesto dana...
moj derbi je serijala skroz i kad sam god stao s runnerom koji je serijala bio sam malo brzi od njega...
runner nije veci od derbia al ima udobnije sjedalo!
derbi je ipak malo vise egzotika kod nas i definitivno ce se vise ljudi okrenut za njime... :)
i da,plastika je malo slabije kvalitete nego kod runnera!
Hrvoje_40:
--- Citat: igor85 - 05 Lipanj, 2010, 17:35:53 ---derbi GP1 racing nema novi, ne proizvodi se vec mislim 2 godine! samo open ima...barem sam takav odgovor ja dobio kad sam kupio derbia prije godinu i nesto dana...
moj derbi je serijala skroz i kad sam god stao s runnerom koji je serijala bio sam malo brzi od njega...
runner nije veci od derbia al ima udobnije sjedalo!
derbi je ipak malo vise egzotika kod nas i definitivno ce se vise ljudi okrenut za njime... :)
i da,plastika je malo slabije kvalitete nego kod runnera!
--- Kraj citata ---
sve ja to :notworthy:
ja bi radije derbija :icon_thumright:
jedina stvar koja me muči je servis :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju