Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP1 50 Open ili Gilera Runner

<< < (13/14) > >>

igor85:
ja idem na servis tam di sam ga i kupio,Viktormotosport, i stvarno nemam problema sa servisom! Svakih godinu dana jedan redovni servis dok traje garancija i toci vozi... :)
a ima ih i koji rade subotom...neznam sad napamet al znam da u servisnoj imam navedeno hrpu servisa...i gledao sam radno vrijeme...
a kak su vec decki i rekli,sad je Piaggio zastupnik preuzeo Derbi pa bi trebali imat i iste ovlastene servise valjda...tak da ak ima Gilera ima i Derbi...

Hrvoje_40:

--- Citat: igor85 - 05 Lipanj, 2010, 17:58:25 ---ja idem na servis tam di sam ga i kupio,Viktormotosport, i stvarno nemam problema sa servisom! Svakih godinu dana jedan redovni servis dok traje garancija i toci vozi... :)
a ima ih i koji rade subotom...neznam sad napamet al znam da u servisnoj imam navedeno hrpu servisa...i gledao sam radno vrijeme...
a kak su vec decki i rekli,sad je Piaggio zastupnik preuzeo Derbi pa bi trebali imat i iste ovlastene servise valjda...tak da ak ima Gilera ima i Derbi...

--- Kraj citata ---
čini se logičnim da servisiraju oba skutera  :toothy10:
provjeriti ću to  :icon_thumright:

sfreak:
pa od kad je Piaggio pokupovao sve skuteri se prodaju i servisiraju na istom mjestu...

ono sto sam vidio da postoje odredjeni ducani di se prodaju samo skuteri iz piaggio mreze, ali ne i motori (aprilia, moto guzzi)...ali nisam jos vidio da postoji ducan koji prodaje piaggio, a ne i derbi...u svakom slucaju, i d ane servisiraju...dok eventualni kvar ili servis ima veze s masinom, odes tamo di je piaggio i tako je ista masina

Psych0:
Meni je nekako GP1 mocniji od runnerke ... ljepsi mi je dosta ... performanse su skoro iste ... mozda ce ti servis predstavljat problem , ali u svakom slucaju mi je Derbi jebenica  :icon_thumright:

ali i runnerka je extra ... na tebi je odluka  :laughing11:

Hrvoje_40:

--- Citat: Psych0 - 05 Lipanj, 2010, 20:12:12 ---Meni je nekako GP1 mocniji od runnerke ... ljepsi mi je dosta ... performanse su skoro iste ... mozda ce ti servis predstavljat problem , ali u svakom slucaju mi je Derbi jebenica  :icon_thumright:

ali i runnerka je extra ... na tebi je odluka  :laughing11:

--- Kraj citata ---
:sign092:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju