Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP1 50 Open ili Gilera Runner
Hrvoje_40:
:hello:
Več sam neko vrijeme na ovom forumu i mislim da sam naučio dosta korisnih stvari. Moram priznati da ovdje ima puno ljudi koji znaju o skuterima praltički sve :icon_thumright:. Naime, u velikoj sam nedoumici da li kupiti Derbi GP1 50 Open ili Gileru Runner :icon_scratch:. Trebam vaše mišljenje ali ne samo glasovanje tipa Runner ili Open nego zašto Runner odnosno zašto Open.
To bi mi moglo pomoći u konačnom odabiru.
:falafala:
pralas:
hrvoje kako lakat? :icon_thumright:
evo ovako posto imaju iste masine performanse su iste,ali ja bi uzeo derbi nekako mi je originalniji i nema ga na svakom koraku kao runnera...navodno derbi ima losije plastike ali i lakse ide i zavoj,neudobniji je od runnera...a nezz sve je to tu negdje ali dajem glas derbiju :toothy12:
Drnda:
vozio sam runnera, derbija samo vidio ... ovako za runnera mogu reci da je tako tako udoban, vjerojatno vise nego derbi, meni osobno je nekako visok, tj bio bi vjerojatno vozniji da je na nizemu sve skupa..., kocnice su ok, masina ok, gume serijske samo po ljeti drze kako treba, derbi koliko sam vidio ide stvarno super po zavojima, plastike da, nekako skripe, nezz... cijena im je mislim ista pa je vise stvar osobnog izbora, plastike je za runnera lakse naci i neke od dijelova jer ih ima vise... :icon_thumright:
Hrvoje_40:
--- Citat: ivan pralas - 02 Svibanj, 2010, 17:56:17 ---hrvoje kako lakat? :icon_thumright:
evo ovako posto imaju iste masine performanse su iste,ali ja bi uzeo derbi nekako mi je originalniji i nema ga na svakom koraku kao runnera...navodno derbi ima losije plastike ali i lakse ide i zavoj,neudobniji je od runnera...a nezz sve je to tu negdje ali dajem glas derbiju :toothy12:
--- Kraj citata ---
što se tiče lakta (to baš nije tema) idem na operaciju početkom slijedečeg tjedna ;D
nostra:
glas za derbia ako je mašina po sred motora(onaj s lancem),ako je klasično postavljena mašina onda definitivno runner...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju