Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
O forumu - nastavak teme Profil
eladio:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Svibanj, 2010, 01:00:48 ---do sada sam na pm upozoravao clanove za neke stvari, prijavljivao postove da se olaksa modovima, ali nekada me takve stvari razljute.. necu navoditi o kome se radi, ali nije jednom se to dogodilo.. nisam ja u toj prici upozoravan ni nista, niti je zloglasna ekipa :laughing7: , ali eto, to me smeta...
da hinjavac mislim na moda.. nije neko krsenje pravila mozda ni bilo, ali ako se jednog clana upozori, nema mod to ponavljati u drugoj temi sa istim sadrzajem..
--- Kraj citata ---
ako zelis pomoci , slobodno reci otvoreno :icon_thumright:
Hinjavac:
Ajde priznaj ti bih nas sviju htio asimilirati.
Opet okrecemo temu na krivi mlin vode. Nitko nema nista ni protiv tebe ni protiv ostalih moderatora. (Ova tema moze lagano lock jer ispada dalje spam iako spika nije loša)
Forum je trenutno po meni u nekih 80% ispravnosti i ide prema gore. Napreduje se u dosta toga. Sezona počinje trebat će se malo više radit, ali moći će te to vi već nekako izgurati. Ovim putem samo nastavite i to je to, a za ove dušmane lihvare lopove cicije i slične lagano bananko odmah na prvu pa ćeš vidit kako se uvodi red. (bananko po meni bi odmah trebao ići za ozbiljne dijelove foruma a za offtopic ostavit remen malo labaviji.)
Drnda:
mislis zelim li postati mod :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ne hvala... :toothy11:
nezz, imam osjecaj da previse vremena cu gubiti na gledanje svakakvih gluposti... jer nekada sam cijeli dan na forumu online, a nekada sam u zurbi te nebih mogao izvrsavati svoje obaveze, i to mi odmah nije to...
eladio:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Svibanj, 2010, 01:08:48 ---mislis zelim li postati mod :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ne hvala... :toothy11:
nezz, imam osjecaj da previse vremena cu gubiti na gledanje svakakvih gluposti... jer nekada sam cijeli dan na forumu online, a nekada sam u zurbi te nebih mogao izvrsavati svoje obaveze, i to mi odmah nije to...
--- Kraj citata ---
a mogao bi i reci tko je taj moderator koji izvrce kriterij.. :icon_biggrin:
pa nije to smak svijeta ako kazes, budemo vidjeli o cemu se radi i rjesit cemo to..
i mi moderatori se usavrsavamo, nismo rodjeni kao "izvrsni" moderatori, a kao sto i sam vidis , nije to ni lako :icon_biggrin:
PS 2hinjavac,
ako iz moga profila nije jasno da podrzavam pozitivnu zezanciju , onda stvarno :toothy3:
Hinjavac:
--- Citat: eladio - 02 Svibanj, 2010, 01:11:38 ---From this time forward,you will service us.
--- Kraj citata ---
Mislis na ovaj dio tvoga potpisa iz profila :))))
Ako treba dajem usluge iz pravne ovlasti po mogućnosti na pm ako ikome treba. Kad vidim da se stvarno neki tu trude i ja cu onda opet pocet pomagat. Tako i ovdje a i tamo cu napisat da ako nekome treba pomoc neka napise pa cemo vidit šta i kako i gdje ima rupa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju