Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
O forumu - nastavak teme Profil
eladio:
--- Citat: Hinjavac - 02 Svibanj, 2010, 00:53:14 ---Taj komentar sam napisao jer je drnda napisao da su se neki ljudi promijenili kad su prešli iz usera u moderatore. Ja nisam nikoga sa tim mislio uvrijediti. A i vjerujem da netko nešto radi neispravo da bi već netko prigovorio (mislim na ozbiljan prigovor od OZBILJNE osobe). Tako da taj komentar je tu bio samo retorički a ne kao opaska.
--- Kraj citata ---
ja sam u biti ovo htjeo reci :
daj eladiu vlast i vidjet ces kakav je --> to ste valjda do sad vec vidjeli :toothy3:
jer sve je u biti vise manje po mojim uputama :redface: :toothy3:
eladio:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Svibanj, 2010, 00:54:10 ---ma kuzim, ali lik nesto laprda i njega se kazni, i u istom dijelu foruma on istu stvar cini , to me tako naljuti.. nije bitno o kome se radi, samo hocu reci....
--- Kraj citata ---
prijava posta, to je super stvar :icon_thumright:
do sad to nisam uocio , ali taj neujednacen kriterij bi i mene ljutio..
sjecam se svojevremeno, jer sam eto i ja zafrkant u dusi pa se znam zanjet,
kad mi je nekoliko postova obrisao Mr J ,
to je karakter i moralna velicina, nije dozvolio ni sebi ni meni ono sto nije dozvolio ni drugima :icon_thumright:
Hinjavac:
--- Citat: Drnda-1 - 02 Svibanj, 2010, 00:54:10 ---ma kuzim, ali lik nesto laprda i njega se kazni, i u istom dijelu foruma on istu stvar cini , to me tako naljuti.. nije bitno o kome se radi, samo hocu reci....
--- Kraj citata ---
Si tu mislio na nekog od moderatora ili? Jer evo čitam već treći put rečenicu i baš ne shvaćam :))
A to eladio što ti pričaš šta ti misliš da se tebe netko boji :) (nadam se da se necu hladit :))
Drnda:
do sada sam na pm upozoravao clanove za neke stvari, prijavljivao postove da se olaksa modovima, ali nekada me takve stvari razljute.. necu navoditi o kome se radi, ali nije jednom se to dogodilo.. nisam ja u toj prici upozoravan ni nista, niti je zloglasna ekipa :laughing7: , ali eto, to me smeta...
da hinjavac mislim na moda.. nije neko krsenje pravila mozda ni bilo, ali ako se jednog clana upozori, nema mod to ponavljati u drugoj temi sa istim sadrzajem..
eladio:
--- Citat: Hinjavac - 02 Svibanj, 2010, 00:58:04 ---Si tu mislio na nekog od moderatora ili? Jer evo čitam već treći put rečenicu i baš ne shvaćam :))
A to eladio što ti pričaš šta ti misliš da se tebe netko boji :) (nadam se da se necu hladit :))
--- Kraj citata ---
ja ni ne zelim da me se neko boji, ja sam clan kao i svaki drugi clan, bar to zelim biti :redface:
ovaj forum je tu zbog svih vas, ne zbog mene , jer kao i svaki drugi forum, cine ga njegovi clanovi a ne admin,
i moja jedina zelja je da ga izbalansiram , opremim, postavim i sredim, tako da bude sto vise ekipe zadovoljno istim gledano tehnicki, sadrzajno itd... :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju