Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gljiva na Baotian bt49q-9

<< < (4/5) > >>

JogFromYamaha:
pa ako stavis samo gljivu a ne stavis vecu diznu i postelas karb da radi dobro s tom vecom diznom nebudes dobio bas nista osim presiromasne smjese i pregrijavanje masine

wonderkid:
moze pomoc,sry kaj uletavam u temu ali gledam sad frendovu frgu,mislim da je keihin 18-19mm tak nes,i odvidam glavnu diznu i pise na njoj 110,ja u cudu ostao a dizna ima unutarnji promjer manji od moje delortove dizne 86 po prvom pogledu,jel to neka zajebancija ili te dizne od keihina imaju drugacije velicine za dizne od delortove

MaXoVaC:
kod mene su normalni brojevi...ako je kod njega seriska dizna onda je 72 ili 85  :laughing7:
a karb ti je 18mm...

ae na fejs!

Jankkec:

--- Citat: wonderkid - 15 Svibanj, 2010, 18:13:06 ---moze pomoc,sry kaj uletavam u temu ali gledam sad frendovu frgu,mislim da je keihin 18-19mm tak nes,i odvidam glavnu diznu i pise na njoj 110,ja u cudu ostao a dizna ima unutarnji promjer manji od moje delortove dizne 86 po prvom pogledu,jel to neka zajebancija ili te dizne od keihina imaju drugacije velicine za dizne od delortove

--- Kraj citata ---

Cuo sam vec negdje za tu oznaku 110 ali neznam kaj je nakraju sa tim bilo. Serijska dizna je 79, a fergazer je 18mm CVK, to je kineska kopija keihina.

BilyPiton:

--- Citat: Jankkec - 15 Svibanj, 2010, 17:00:49 ---

1. Motor se u leru necuje nista bucnije tek na visim okretajima ce se cuti jaci duboki zvuk.
2. Sa gljivom na serijali ti treba dizna 85 - 88 jer je inace presiromasna smjesa na punom gasu.
3. Kaj se tice tog kita neznam kolko je mm klip ali uz gljivu ti treba dizna minimalno 90
4. Ovo za prasinu i kisu nis ne brini prasina ti nebu nis naskodila, a ni voda nece uci ako imas onu zastitnu gumu.

Znaci gljiva daje extra snagu ali za to treba jaca dizna i stelanje fergazera, naravno i potrosnja se poveca.

--- Kraj citata ---

reko mi jedan lik da se moze smjesa regulirat na igli ispod membrane na fegazeru da ima neki prsten kaj se spusta i dize pa regulira benzin kolko sam ga skuzio .  btw. kolko košta membrana za baotiana bt49q-10 ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju