Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gljiva na Baotian bt49q-9
aprilia area 51:
eo ja sam danas bas probo stavit gljivu na batinu...i nisam vidio nikake promjene ama bas nista motor se cuje posve isto s gljivom i bez nje.... :icon_thumright:
BilyPiton:
nemre ti se cut isto , nije isti zvuk kad fergazer "diše" i kad ima airbox kučište sa spuzvaom :dontknow:
JogFromYamaha:
gle s gljivom nebudes dobio nist vise snage ako sve ostalo ne mjenjas.
ako imas gljivu treba i vec dizna ici i ponovno postelati karb
aprilia area 51:
--- Citat: www.ubizec.com - 15 Svibanj, 2010, 00:00:44 ---nemre ti se cut isto , nije isti zvuk kad fergazer "diše" i kad ima airbox kučište sa spuzvaom :dontknow:
--- Kraj citata ---
probaj pa ces vidjet...kazem ti nista glasniji nije bio... :dontknow:
Jankkec:
Koi ste vi čuneri u PM. Sa gljivom nebus nista dobio, sam ce ti biti bucniji bla bla bla krac palac. Daj sam jos da neko napise da to nije skuter i kaj se opce trudis oko toga i to ce onda biti prava slika ovog foruma.
Znaci stavio si gljivu i imas kit kolko sam skuzio.
1. Motor se u leru necuje nista bucnije tek na visim okretajima ce se cuti jaci duboki zvuk.
2. Sa gljivom na serijali ti treba dizna 85 - 88 jer je inace presiromasna smjesa na punom gasu.
3. Kaj se tice tog kita neznam kolko je mm klip ali uz gljivu ti treba dizna minimalno 90
4. Ovo za prasinu i kisu nis ne brini prasina ti nebu nis naskodila, a ni voda nece uci ako imas onu zastitnu gumu.
Znaci gljiva daje extra snagu ali za to treba jaca dizna i stelanje fergazera, naravno i potrosnja se poveca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju