Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gljiva na Baotian bt49q-9

<< < (5/5)

SPecial:
Ja sam stavio gljivu na balbulinija i dobio sam zvuk,a ti majstore reci da nisam. Sad sam ga vozio.

aprilia area 51:
ja sam je nabrzinu sam stavio i onak malo davo gas nisam se vozo i nisam vidio nikake razlike....mozda kad se vozas onda se osjeti...ja sam reko kak je meni bilo...

Jankkec:

--- Citat: www.ubizec.com - 16 Svibanj, 2010, 23:43:11 ---reko mi jedan lik da se moze smjesa regulirat na igli ispod membrane na fegazeru da ima neki prsten kaj se spusta i dize pa regulira benzin kolko sam ga skuzio .  btw. kolko košta membrana za baotiana bt49q-10 ?

--- Kraj citata ---

Smjesa se regulira sa saraficem za smjesu, iglom i diznom. Sve je to potebno postelati da bi se dobilo ikakvo poboljsanje performansi.

Membranu ces tesko naci novu za kupit, eventualno neku rabljenu. Imam ti ja jednu viska.

SPecial:

--- Citat: aprilia area 51 - 17 Svibanj, 2010, 09:18:43 ---ja sam je nabrzinu sam stavio i onak malo davo gas nisam se vozo i nisam vidio nikake razlike....mozda kad se vozas onda se osjeti...ja sam reko kak je meni bilo...

--- Kraj citata ---

Na malom gasu i otprilike pola otora se ne cuje toliko vise,ali na punom se gasu osjeti zvuk.

BilyPiton:
e jel ima na baotianu blokada koja blokira remen na variomatu   onaj ko prsten neki kaj blokira remen?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju