I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
gore sam vec napiso al neki ljudi su nepismeni izgleda pa neznaju citat. Nemam kabal za taj neki ljevi fotic frend je narucio pa cekamo kabal . lol . A ko oce vidit uzivo motore moze doc do dubrave i to je to. i ko jos jedamput pita di su slike stvarno ima los odaziv na gas u mozgu haha lol .
jedna ideja:ako nemas fotoaparat ja ga imam (CANON EOS 400D),dodem do tebe poslikam spremim sve tu na tvoj kompjutor i ok!sve to kosta jedno "KARLOVACKO"!
Citat: robert - 27 Kolovoz, 2007, 18:17:10jedna ideja:ako nemas fotoaparat ja ga imam (CANON EOS 400D),dodem do tebe poslikam spremim sve tu na tvoj kompjutor i ok!sve to kosta jedno "KARLOVACKO"! evo u tu priliku šaljem iz pivovare specijalnu gajbu karlovačkog za zgb
ok robert i speed dolazite u dubravu i dokazat cete svima a i uvjerit se sami. Na PM cemo se dogovorit di da se nademo . Eto pa nek se ostali uvjere
nedjelja u 16 mi se sviđa ali sta nemozes prije? Pa do tad cu vec vjerojatno imat kabal i slike na kompu....
Nisi mi daleko . A skoro svaki dan idem nesto do velike gorice po neke djelove i tako ... Idem preko resnika. Nije daleko......
Citat: DUBrawa - 27 Kolovoz, 2007, 19:53:22Nisi mi daleko . A skoro svaki dan idem nesto do velike gorice po neke djelove i tako ... Idem preko resnika. Nije daleko......Ajde sutra navrati do Ivanje Reke, ja cu uslikati pilu i staviti gore... I svi ce onda biti sretni i zadovoljni...
eeeee ti si iz Reke???kuuul ja budem u resniku kod bake malo malo, to je cca 5 min voznje od bake, ustavri znas i sam. dolazio sam tamo s ekipom igrat nogomet u ivanju reku.