Tehnički kutak > Blokade

Blokada za Typhoon 50

<< < (2/5) > >>

PanicStrike:
Nemoj ni slucajno skidati blokade pre 1000km, ja sam svoje skinuo tek posle 2700km. Moj drug je odma skinuo i skuter mu je isao brzo i posle 170 predjenih km mu je crkao. Tako da dobro razmisli  :icon_thumright:

gokiSP:
Ma možeš ti odmah skinuti blokadu i sam ga polako razraditi, ali ako je novi motor izgubit ćeš garanciju a to ti vjerujem nije u cilju tako da moraš čekati prvi servis

PanicStrike:

--- Citat: gokiSP - 30 Travanj, 2010, 19:39:01 ---Ma možeš ti odmah skinuti blokadu i sam ga polako razraditi, ali ako je novi motor izgubit ćeš garanciju a to ti vjerujem nije u cilju tako da moraš čekati prvi servis

--- Kraj citata ---

Garanciju ces odma izgubiti cim skines i najmanji delic... Tako da vozi serijala dok je sve ok i pod garancijom i ako ti ide 60km/h dovoljno ti je... i kad prodje garancija onda radi sta oces tako sam i ja :P

speed:

--- Citat: PanicStrike - 30 Travanj, 2010, 18:52:51 ---Nemoj ni slucajno skidati blokade pre 1000km, ja sam svoje skinuo tek posle 2700km. Moj drug je odma skinuo i skuter mu je isao brzo i posle 170 predjenih km mu je crkao. Tako da dobro razmisli  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
to nije zato jer je odma skinuo....ja da ne marim za garanciju skinuo bi je odma...skut se manje grije,ne dere se na 50 km/h....uglavnom ako ti nije do garancije skini je odma dole

ad:
E pa to i je problem. Ako odmah skinem blokadu znam da gubim garanciju. Iskreno to mi nije u cilju. Tko zna kaj se može desiti na skutu?!? Prošao sam nešto manje od 100km, a popio mi je tank goriva (nekakvih 5l). Više od 50 km/h ne ide.....

Znači ako mi oni u servisu (moto mondo) na 1000km skinu blokadu garanciju tada ne gubim?

Još malo pitanja, nemojte zamjeriti, ˝novi˝ sam u cijeloj priči?!

Zna li itko kako blokadu rješavaju u moto mondu?
Kaj ako me murija halta, mislim nakon skidanja blokade?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju