Tehnički kutak > Blokade
Blokada za Typhoon 50
ad:
Friško registriran na forumu, a isto tako friško i vlasnik skutera 8)
Dakle, nakon par tjedana istraživanja, čitanja, gledanja.... odlučio sam se za kupnju Typhoona i nadam se da nisam pogrješio.
No dobro, sad to više niti nije bitno :toothy11:.
Bit ove teme je blokada, odnosno skidanje blokade.
Kada se preporuča skidanje blokade, gdje je napraviti, koliko košta....i ako ima još kaj bi trebao znati slobodno pišite!?!
Tnx :icon_thumright:
gokiSP:
Ako je novi iz dućana onda se skidan na 1000km. A skida se, prsten s vraiomata, slijepo crijevo sa spuha i možeš skinuti limić s karburatora i staviti 64 diznu. Cijena ti je oko 200kn, ovisi od servisa do servisa.
mirano:
oprostite sto upadam u temu al goki bis li malo pogledo inbox...poslo sam ti 2 poruke, nista mi ne odgovaras...trebo bi te nesto pitat
gokiSP:
Pošalji opet, bio mi je pun inbox
ad:
--- Citat: gokiSP - 30 Travanj, 2010, 18:27:46 ---Ako je novi iz dućana onda se skidan na 1000km. A skida se, prsten s vraiomata, slijepo crijevo sa spuha i možeš skinuti limić s karburatora i staviti 64 diznu. Cijena ti je oko 200kn, ovisi od servisa do servisa.
--- Kraj citata ---
Znači svakako bi trebao pričekati da se prođe tih 1000km????
To mi je rekao i čovjek u dućanu kaj mi je prodao skutić! Blokada ide na prvom servisu dole, na 1000km!
Samo kaj mi se ne da vući po cesti do tada :laughing7:
Jedan poznanik je rekao da nema frke ako se odmah skine blokada drugi je pak rekao da bi trebalo pričekati da se "razradi", da se izmeni ulje..., još neke sitnice....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju