Tehnički kutak > Blokade

Blokada za Typhoon 50

<< < (3/5) > >>

PanicStrike:
Slusaj ovako... 1000km ce ti brzo doci... Oni ti je nece skidati na 1000km, al uradi sledece , vozi ga do 400-500km i onda skini kad se lepo razradi i trebalo bi biti sve ok,jel ovako ako sad skines bice mozda nesto i onda ces napraviti sra**e...
Nemoj ga voziti pun gas , probaj ici oko 40-45 bar do 200km da se lepo razradi i onda mu skidanje blokade nece ni biti problem...

ad:

--- Citat: PanicStrike - 30 Travanj, 2010, 20:10:11 ---Slusaj ovako... 1000km ce ti brzo doci... Oni ti je nece skidati na 1000km, al uradi sledece , vozi ga do 400-500km i onda skini kad se lepo razradi i trebalo bi biti sve ok,jel ovako ako sad skines bice mozda nesto i onda ces napraviti sra**e...
Nemoj ga voziti pun gas , probaj ici oko 40-45 bar do 200km da se lepo razradi i onda mu skidanje blokade nece ni biti problem...

--- Kraj citata ---

Ma reko mi je frajer da će mi na soma km oni skinuti blokadu, pa da pred idući tehnički dođem opet kod njih da mi stave prsten...

Zato sam i pitao kak rješiti situaciju kad mi skinu blokadu, a murija me zaustavi....

zipst:

--- Citat: ad - 30 Travanj, 2010, 20:20:38 ---Ma reko mi je frajer da će mi na soma km oni skinuti blokadu, pa da pred idući tehnički dođem opet kod njih da mi stave prsten...

Zato sam i pitao kak rješiti situaciju kad mi skinu blokadu, a murija me zaustavi....

--- Kraj citata ---
el blokada.....btw, ne mijenja se ulje na prvom servisu, nije to 4t :laughing7:

PanicStrike:

--- Citat: ad - 30 Travanj, 2010, 20:20:38 ---Ma reko mi je frajer da će mi na soma km oni skinuti blokadu, pa da pred idući tehnički dođem opet kod njih da mi stave prsten...

--- Kraj citata ---

Tako su i meni rekli al na kraju nista od tog skidanja morao sam sve sam  :dontknow:

ad:

--- Citat: zipst - 30 Travanj, 2010, 20:25:56 ---el blokada.....btw, ne mijenja se ulje na prvom servisu, nije to 4t :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ako se dobro sječam reko mi čovjek u dućanu da se mjenja ulje  :dontknow: na tom servisu. Al nema veze, bumo vidjeli  :happy3:

--- Citat: PanicStrike - 30 Travanj, 2010, 20:31:08 ---Tako su i meni rekli al na kraju nista od tog skidanja morao sam sve sam  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ne znam, vidjet ću.... ali fakat mi se čovjek činio OK, vrlo ljubazan, nije nadrkan ko većina trgovaca u Zagrebu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju