Općenito > Maxiskuteri
Koji maxi skuter
eladio:
--- Citat: Homer - 03 Svibanj, 2010, 14:27:58 ---sretno ako nađe, bio je samo još jedan 400 u oglasniku kad sam ja kupovao. srebrni u Karlovcu :)
još nisam napravio neku dužu vožnju, sve unutar 150 km u jednom danu i uglavnom odgovara traženom. udoban i to sve.
jedino me već polako živcira buka zbog vizira tog nesretnog. boljka na svim X8 i Xevo modelima, vjerojatno i MP3/Fuocco. kad se dignem na noge, mir i tišina u kacigi. ako se spustim, zalegnem par cm isto ok ali taman kako sjedim fućka i zavija oko ušiju :sad3: . moguće da sam taman takve visine i da ne pogađa svakoga (npr na testovima to uopće ne spominju?) al na maxi-muppetsima sam vidio par ljudi da isto komentiraju, oni stavljaju Givi vjetrobrane al to mi je preskupo. privremeno rješenje je zalegnuti, i dignuti noge na onaj kosi dio pa imitirati čopera ;D
--- Kraj citata ---
to je tako cesta greska na mnogim skuterima,
nevjerovatno da im to tako prodje i nista ne cine po tom pitanju :angry7:
merox:
Kad sam vozio X8 200 imao sam osjecaj na moju visinu nesto ispod 180 cm da mi vjetar dolazi negdje u visini vizira sasvim ok nije bilo nekog fijukanja.
Homer:
e pa da, razlika taman tih 10 cm. no osim toga sve je kako treba. udobno, ugodno, čak i vrlo brzo se može voziti. do neke granice kad postaje očitije da je to ipak samo skuter, a dolazi do izražaja na lošoj cesti. recimo kad se na 120 km/h zalegne u zavoj i naleti na neravnine, neće se smiriti kao sportski motor. ali ako je ravno, "chicken line" na gumi je iznenađujuće blizu ruba ;D
nego, što mrcina preporučuje - Yamaha Majesty. fiiiino :icon_thumright:
merox:
Iskreno ovaj model X8 400 mi je nekako najzanimljiviji a nade se jeftiniji neho yamaha,a nisu preskupi dijelovi.
anto.ilic100:
brajo
poslušaj me i uzmi nexusa
leti ba
čudo od motora
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju