Općenito > Maxiskuteri

Koji maxi skuter

<< < (6/14) > >>

mrcina:

--- Citat: eladio - 02 Svibanj, 2010, 22:57:09 ---pogledaj kakvog si je humer ubo  :laughing7:

--- Kraj citata ---

tko je to.

merox:
I ja se pitam ko je to

eladio:
homer, the moderator  :redface:

(greska u pisanju pa ispalo humer  :toothy3: )

merox:

--- Citat: eladio - 03 Svibanj, 2010, 10:03:27 ---homer, the moderator  :redface:

(greska u pisanju pa ispalo humer  :toothy3: )

--- Kraj citata ---
Pogledao sam sta je uzeo homer isto ok skuter,vozio sam onaj od 200 ccm odlican samo sto mu je zadnji kotac 12" jedini minus,a na ovoj 400 ccm je 14" sto znaci jos udobniji.

Homer:
sretno ako nađe, bio je samo još jedan 400 u oglasniku kad sam ja kupovao. srebrni u Karlovcu :)

još nisam napravio neku dužu vožnju, sve unutar 150 km u jednom danu i uglavnom odgovara traženom. udoban i to sve.
jedino me već polako živcira buka zbog vizira tog nesretnog. boljka na svim X8 i Xevo modelima, vjerojatno i MP3/Fuocco. kad se dignem na noge, mir i tišina u kacigi. ako se spustim, zalegnem par cm isto ok ali taman kako sjedim fućka i zavija oko ušiju  :sad3: . moguće da sam taman takve visine i da ne pogađa svakoga (npr na testovima to uopće ne spominju?) al na maxi-muppetsima sam vidio par ljudi da isto komentiraju, oni stavljaju Givi vjetrobrane al to mi je preskupo. privremeno rješenje je zalegnuti, i dignuti noge na onaj kosi dio pa imitirati čopera  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju