Općenito > Maxiskuteri

Koji maxi skuter

<< < (8/14) > >>

merox:
Znaci nexus 500 i to je to  :toothy10:

Homer:
ma jok, baš nikakvo čudo nije. budi pametniji i proširi horizonte, nije to jedini skuter na tržišu, a još je manje jedini koji vrijedi kupiti  ::). međutoa, Nexus je nekako postao neki car među skuterima  :dontknow:

"njegov" agregat MASTER 460 ccm (Euro 2) ima svojih mušica koje se lako izguglaju, kasnije verzije 493 i 399 ccm (Euro 3) su navodno bolje, dotjeranije. razni MASTER-i se ugrađuju u gro modela u Piaggio grupi (Beverly, Atlantic, Spidermax, X8, X9, Xevo, MP3, Fuocco, ...) a ima ga i Peugeot Satelis. može se tko sjetiti još kojeg? svi su za jednaku preporuku kao i Nexus, a svaki može ponuditi "ono nešto".

i Yamaha Majesty i T-max, Kymco Xciting - isto odgovaraju onome što valjda tražiš, valjda

steeef:
nexus je ipak najsportskiji skuter,ide fino i brz je a uz to i dosta udoban..
uz uklanjanje nekih viškova hehe izgleda ko pravi motor...bez brige se može kruzat s njim ko i s ostalima iz konkurencije...sam kaj ti ostali kraj njega izgledaju ko čoni..osim beverlya,on je fini retro skuter..

merox:
Nexus je lijep,ali ne vjerujem da je puno udobniji od nexusa 125 kojeg imam i mislim prodati,pa tek onda nesto drugo zanimljivo uzeti.

merox:
Ova prdilica od nexusa 125 je prodana tako da sad trazim nesto ipak ozbiljnije i jace,evo ima u ponudi aprilia scarabeo 500 2006g. 8000 km ima sportski variomat i auspuh gianelli za 25500 kuna,ali izgled tog skutera nikako da bi me odusevio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju