Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sve imaju papire, doduše jedan raner se vodi pod sym al dobro, to je manje bitno
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ali i dalje je stabilniji od tajfuna
Mašina složena i super radi ALI....ali zadnji kotač ima lufta prije rastavljanja nije bilo takvog lufta jer se ovo jako osjeti. E sad, imaju one šajbice koje idu na osovinu a ja nisam siguran kamo koja ide. Ja sam stavio: glavčinu direkt na osovinu što znači da glavčina sjeda odmah na ležaj u bloku, zatim onaj konusni k**ra*, na njega kotač, zatim vilicu i prije sarafa sam stavio šajbicu debljine nekih 2-3-4 mm i na sve to šaraf. Ostala mi je jedna mala šajbica debljine nekih 1 mm i ne znam kamo s njom. Ajde netko tko je slaga zadnji kotač na vxr-u neka napiše šta kojim redosljedom ide
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
jel se to meni cini ili su ti satovi u klincu? ova od temp kao da je u hot? fora je ovako žuti
aj ti fino postelaj ventile
Jesu, temperatura ne radi jer i kad je hladan diže u iber kazaljku Ne znaš ti šta 4road radi