Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
Hrga:
ja koji god slucaj znam da je bio znaci disk 260mm pa na dalje, ko god nije imo USD vilu nego uljnu mu je kod kocenja jedan tub vise ulazio nego drugi :laughing6: strasno nes... tako da podrzavam gorana :)
black-rox:
Vozio sam a sr 150 znam kako koči kako ide šta se tiče doboša ne sviđa mi se,prednja koči bolje neo dva diska na gp1 250,ali ja sam mu predložio to jer bi na pogled diglo motor,a koči super,jer oako ono motor pila,a diskić nema ga šta vidjet to mi malo socijalno izgleda,i koliko sam vidio ono su ajp kliješta sada gore to je najveći šit od kočionog sistema koji je na scooterima koristi ga šit od peugeota,italjet,derbi to su kočnice ako stane hvala ti bože ako ne ili si u bolnici ili na groblju to je prvo šta treba mjenjat na tim scooterima........ :hello:
Hrga:
opet krivo :) speedfight npr. kao i vivacity ima prejebene kocnice, pogotovo npr DD viva, ili DD treker sa normalnom vilom naprijed, onaj hacov setup od prosle godine a i ovaj nije trebo bolji setup kocnica nego serijski tako da ono... mozemo do sutra ovako..
Hrga:
i da ako sam se ja mogo vozit na ajp celjustima sa 180mm diskom mjesec dana skoro samo prednja kocnica... ;) ful gas stalno ;)
black-rox:
--- Citat: Hrga - 23 Travanj, 2009, 22:09:31 ---i da ako sam se ja mogo vozit na ajp celjustima sa 180mm diskom mjesec dana skoro samo prednja kocnica... ;) ful gas stalno ;)
--- Kraj citata ---
Čuješ vozio sam italjet i imao sam samo problema s tim kočnicama kočnice su bile ko žvaka,na šitfajtu ista stvar,derbi neću ni pričat ono kad treba kočiti samo gledam oće neće stat a onaj cilindar gore je ko žvaka koliko mi se puta dogodilo da je gore propišalo ulje milijon puta čak i na derbiu je frendu propišalo i trebalo je mjenjat cilindar,jedine kočnice koje valjaju na tim scooterima su grimeca i brembo čuješ kakav motor takve kočnice..........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju