Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
[SB]Replica 180:
ovo za derbi 250, citam veci neki puta od black roxa, i ne znam kak da si to objasnim, tj. ne mogu mu povjerovati u to!
jedan od boljih frendova ima 25otku, vozio sam taj motor nebrojeno mogo puta, i apsolutno nemogu naci manu prednjem
kocionom sustavu! ako ga rastavimo na sastavne djelove i krenemo :
prednja M vila
dupli diskovi
14cola kotac
ajp klijesta
pleteni lajtunzi
velika tezina prednjeg kraja
sama lista djelova meni osobno govori da je to dijamant od prednjeg stela, i svaki put kad ga taknem odusevljava!
savrseno se dozira, nemoguce da se pregrije, ma aspolutno je savrsen!
e sad koje zamjerke mu ti imas, ne znam! Osobno za serisjki motor kocioni je nesta predivno ( od kocionih koji su rijetki , a ja sam ih imao su 250mm semi floating na spu i 260mm floating na sru i nisu mu ni sjena! )
black-rox:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 23 Travanj, 2009, 22:17:20 ---ovo za derbi 250, citam veci neki puta od black roxa, i ne znam kak da si to objasnim, tj. ne mogu mu povjerovati u to!
jedan od boljih frendova ima 25otku, vozio sam taj motor nebrojeno mogo puta, i apsolutno nemogu naci manu prednjem
kocionom sustavu! ako ga rastavimo na sastavne djelove i krenemo :
prednja M vila
dupli diskovi
14cola kotac
ajp klijesta
pleteni lajtunzi
velika tezina prednjeg kraja
sama lista djelova meni osobno govori da je to dijamant od prednjeg stela, i svaki put kad ga taknem odusevljava!
savrseno se dozira, nemoguce da se pregrije, ma aspolutno je savrsen!
e sad koje zamjerke mu ti imas, ne znam! Osobno za serisjki motor kocioni je nesta predivno ( od kocionih koji su rijetki , a ja sam ih imao su 250mm semi floating na spu i 260mm floating na sru i nisu mu ni sjena! )
--- Kraj citata ---
Ja sam do sada vozio 4 gp1 250 i sa svima je bila ista stvar škripanje i loše kočenje,na jednome je čak propala kočnica jer se raspao cilindar i taj je nažalost završio u smeću jer mu nije bilo spasa,dok mi sp180 koči milijon puta bolje prezadovoljan sam,a sve serijala isto,a i ona m vila lijepo izgleda ali ništa posebno škart uješ se je to koliko para toliko muzike za onu cijenu koju košta više ne možemo očekivat :hello:
speed:
--- Citat: black-rox - 23 Travanj, 2009, 22:22:00 ---Ono ti se odnosi na svo troje peugeot,italjet,derbi.......... :hello:
--- Kraj citata ---
kolko ja vidim samo u rijeci nevaljaju pezo,italjet,derbi....naj je rox,sr moze proc,sve ostalo je srot,nije da hvalim pezoa i ostale skutere,ali meni moje koce bolje nego icje,jos su orginal plocice na njima,ne stedim kocnice ni skut,i nikad me nije ostavio sta se tice pouzdanosti...najbolje je da posaljem svog SF na tuning BT i mozda bi bio brzi za 10 km/h,ali bi bio naj u HR jer je BT tunning.... :icon_tongue:
fatal1ty:
mislim ljudi vi ne kuzite da se tu radi o određenim primjercima...jel je odzračeno pravilno,u kakvom su stanju pločice,dali su klipovi topli,hladni,veličina diska...sve to utječe na kočione sposobnosti...
a velika istina je da staviš 5 aeroxa, 5 speed fighta i 5 SRki novih iz dučana kladim se da će svaki od 5 svakih drukčije ići i drukčije kočiti,nisu skuteri klonovi i nerade se u kontroliranim vakuumskim uvjetima ko nissan gtr ljudi to morate shvatit postoje neke tolerancije +/- na neke i dva naizgled ista skutera s nula kilometara iskusnom vozaču mogu se činiti različita,a da nepričam da se aerox radi i u španjolskoj,francuskoj,japanu itd...a pogotovo ako se radi o rabljenim i već voženim skuterima zato nepričajte bedastoće,nijedan nemože biti apsolutno isti...ima malo lošijih,prosječnih i najboljih primjeraka a to su oni najbliži specifikacijama.
Svako svog konja hvali,zato ću ja hvalit sve moj skut je najveći mutant,malo SR-a,malo SP-a,malo više aeroxa i eto ja mislim da je moj ipak najbolji ima sve najbolje kvalitete :toothy12:
Hrga:
a moj mutant :D rama pezo, vile malaguti, felga neos, blokovi fxr, osovina sr :D plastike malo speedfight, malo vivacity :) :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju