Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
fatal1ty:
--- Citat: Hrga - 23 Travanj, 2009, 17:27:57 ---to jos nije upalilo, uglavnom glavna dizna je 105, a od instalacije samo cdi i bobina ;) sta ce mu vise :)
--- Kraj citata ---
Isus sveti pa i ja mislim sve pocvikat ali mi trebaju žice za svijetla i tako neku razonodu da po mraku nebudem pomična meta.
Ja imam 95 dizu od mikunca original,ne od dellorta,ali na gljivi.Zato pitam,šta ti nije 105 malo prevelika ? meni je i ovako malo jača smeša ali reko nek bude bit će vruće ljeto.
hac:
--- Citat: ---sa jednim 280mm bi izgledao predobro,a kombinacija 285mm i četvero klipna radijalna kliješta koči ajme meni prema serijskom dan i noć razlika
--- Kraj citata ---
mislim da se neer planira vozit a ne držat scoot u garaži za slikanje.........ti 280 i 285 mm discovi su teška koma za vozit se ozbiljnije po krivinama,žiroskopski efekt.....na kočenju u krivini prednjom ispravlja motor i muka je vozit brzo
@neer ....vilice od SR su odlična kombinacija........sf stup je nešto tanji od SR stupa pa treba radit piksu.ja sam složio bolcnu da pojača i zavario SF stup nekih 10tak cm iznad mosta......inače ugodno sam iznenađek kak je iznenada projekt poprimio oblik ........ :icon_thumright:
black-rox:
Pa čuješ najbitnije su kočnice,onaj ko je vozio moj motor zna kako to koči s jednim prstom stisneš i diže na prednji,inače svaki kod kočenja u krivini ispravlja motor koji god sam motor do sada vozio bila je takva situacija da ga ravna kada kočiš s prednjom to je sasvim normalno uostalom šta imaš kočiti u krivini samo gas :laughing9:
[SB]Replica 180:
--- Citat: black-rox - 23 Travanj, 2009, 17:22:49 ---E pa sad ako ćemo o tome ne treba ti uopće disk moreš kočiti i nogama,koči i ovaj dobro ali izgleda socijalno,sa jednim 280mm bi izgledao predobro,a kombinacija 285mm i četvero klipna radijalna kliješta koči ajme meni prema serijskom dan i noć razlika :hello:
--- Kraj citata ---
izgleda socijalno ?? sa 280mm bi izgledao predobro ?? WAHAHAHAHHAA
kakve koristi da izgleda naprijed dobro? naprijed ce bil lagan kao perce , a otraga ce se zadnji kraj vuc kao krmača!
i onda zgazis taj 280 mm, nemas nikakav feeling , a zadnji kraj koji sa tankovima,tekucinama i debelim blokom ne koci nikak ( bar bubanj! ) i tu ti pomaze ljepota 280mm ? give me a break :nono: :nono: lego, visual tjuner
potpisujem haca, jer se ziroskopski efekt debelo pokaze zube i na 260mm :angry7:
[SB]Replica 180:
Blekic, nema ljubomore, ja odgovorno tvrdim da je tvoj roxic vizualno najjaci projekt u Hr!
Sve svoje navode temeljim na isprobavanju ;moj sr150 (prvo bubanj, pa disk otraga, pa naprijed 260mm i sl..)!
i daj da se odsad ne prepucavamo imamo obojica malo previse god! Kako bih ja poslusao bilo koji tvoj savjet vezan za hajmidrejs ili roxa, tak bi i ti trebao poslusat neke sitnice vezane za bigbore i sr.... toliko respekt po defaultu trebamo imati! :headbang: pozz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju