Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (77/108) > >>

fatal1ty:

--- Citat: PROOF - 23 Travanj, 2009, 15:14:26 ---vec sam reko sve..šrejebenooooooo izgleda..samo airbox jebe macki mater....stavi onu polini gljivu kak ima jandro i to je to...

--- Kraj citata ---

Jandro nema više gljivu,vidjet ćete di je sad uskoro =D

neer kak si spojio bravicu,jel si ti rezo instalacije šta ti netreba ? Ja nabavih bravicu od rox-a 98g ta će mi biti dobra ima više žica nego ovi novi aeroxi.

Moram i ja neki up baciti na svoj projekt,nadam se da će mi volan biti gotov ovaj weekend.

E aj mi napiši setup karba,koje dize su ti gore ?

black-rox:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 23 Travanj, 2009, 11:27:42 ---pricas gluposti, Fatac zna znanje ... na ovakvom scootu ti naprijed 9829309234mm ne znaci nista,  straznjih 240mm znaci apsolutno sve!  :headbang: :headbang:

napominjem da sam imao 260mm + celjust od 150 i da nije valjalo!  :sad1: :sad1:

@fatality : jel onaj wawe 240mm za 100€ ?  ali taj je najobicniji, nije ni flaoting, ...o semi necemo ni sanjat  :sad1:, tak da je po meni to fina lova

--- Kraj citata ---
E pa sad ako ćemo o tome ne treba ti uopće disk moreš kočiti i nogama,koči i ovaj dobro ali izgleda socijalno,sa jednim 280mm bi izgledao predobro,a kombinacija 285mm i četvero klipna radijalna kliješta koči ajme meni prema serijskom dan i noć razlika :hello:

Hrga:
to jos nije upalilo, uglavnom glavna dizna je 105, a od instalacije samo cdi i bobina ;) sta ce mu vise :)

mhr-team:
ma sve pohvale za neerov projekt...
extra mi se sviđa sve, pogotovo kako je mašina sjela... sve 5 :icon_thumright:

Drnda:
drzim fige da sto prije upali...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju