Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
imam ja jedan dobar savjet. PRODAJ TO JEBENO KINESKO SMECE I KUPI SI MOTOR.i ovako kazes da imas 5 motora u kuci koji ce ti k**ra* to sranje...
potpisujem Davora
Citat: P.A.L.A.C - 20 Kolovoz, 2007, 12:57:02imam ja jedan dobar savjet. PRODAJ TO JEBENO KINESKO SMECE I KUPI SI MOTOR.i ovako kazes da imas 5 motora u kuci koji ce ti k**ra* to sranje... Citat: KicHo7 - 20 Kolovoz, 2007, 13:09:23potpisujem Davora vidi se da decki neznaju za gust, ma izrezi jeb-ene pregrade metni cjev sa rupama i staklenu vunu nemas kaj zajebat to je 4T.Vidim da si iz dubrave ovak skini spuh dole i odi u auspuh eš, reci deckima kaj oces dej im tu vunu i cjevi ak imaš slozit ce ti to za nekih pedesetak kuna ,e i nemoj zaboravit onu rupicu od izlaza plinova malo prosirit sad jedva cik stane nutra ak se ne varam.Usput nije gust slagat R1 al gust je slozit "KINESKO SMEČE" koje kosta cca 4 000 kn tak da ide bolje od 2T serijala sa spuhom od 1200 kn multivarom od malosija za oko 600 kn federima .............blabla ikoje u startu kostaju 18 000 knpa nije ti bas svejedno kad te tak nekaj opere hehehehe zakon.samo naprijed
Citat: Damir 2T - 20 Kolovoz, 2007, 14:38:44Citat: P.A.L.A.C - 20 Kolovoz, 2007, 12:57:02imam ja jedan dobar savjet. PRODAJ TO JEBENO KINESKO SMECE I KUPI SI MOTOR.i ovako kazes da imas 5 motora u kuci koji ce ti k**ra* to sranje... Citat: KicHo7 - 20 Kolovoz, 2007, 13:09:23potpisujem Davora vidi se da decki neznaju za gust, ma izrezi jeb-ene pregrade metni cjev sa rupama i staklenu vunu nemas kaj zajebat to je 4T.Vidim da si iz dubrave ovak skini spuh dole i odi u auspuh eš, reci deckima kaj oces dej im tu vunu i cjevi ak imaš slozit ce ti to za nekih pedesetak kuna ,e i nemoj zaboravit onu rupicu od izlaza plinova malo prosirit sad jedva cik stane nutra ak se ne varam.Usput nije gust slagat R1 al gust je slozit "KINESKO SMEČE" koje kosta cca 4 000 kn tak da ide bolje od 2T serijala sa spuhom od 1200 kn multivarom od malosija za oko 600 kn federima .............blabla ikoje u startu kostaju 18 000 knpa nije ti bas svejedno kad te tak nekaj opere hehehehe zakon.samo naprijed ako se to odnosilo na mene, onda samo big lol.ja sam u godinu dana ulupo cca 2 000 eura u nrg-a sto se tice tuninga.gore je bio full base setup i full midrace. tako da ja jako dobro znam sta su gusti i da mogu opet bi slago ovaj motor, nikad ne bi uzeo big bore.al ulagat u kineze. NIKAD, jel tu nema gusta. evo ja se kladim da on promjeni sve zivo na tom motoru, on mene nece dobit iako imam samozx, multivar, fedre i sitnice...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
inace da mi je vidjeti tog baotijana koji ce oprati piaggio masinu sa rezom i multivaromjer taj baotian mora imati 3x bolje ubrzanje od seriskog, ako on dobije to sa tim 4t 80ccm kitom onda svaka castmene mozda hoce (sa rr i multivarom) ali piaggio masinu