Tehnički kutak > Tuning skutera
70ccm Top Performances
roby44:
koja je razlika izmedu obicnog i MHR pakiranja federa?? jer meni su preslabi ovi iz obicnog pakiranja, trebam tvrđe, nesto tipa onih zutih sto dolaze uz leo vince...
TheBili:
evo ljudi tek se sad ukljucujem u temu :toothy3:
ako neko ima trebi i meni karb 17.5 :toothy12:
jer ja na mom runneru imam 12,
ako neko to ima blize makarskoj... :glasses9:
Cruiser:
--- Citat: roby44 - 19 Kolovoz, 2007, 20:48:31 ---koja je razlika izmedu obicnog i MHR pakiranja federa?? jer meni su preslabi ovi iz obicnog pakiranja, trebam tvrđe, nesto tipa onih zutih sto dolaze uz leo vince...
--- Kraj citata ---
tvrdi su i skuplji, mislim da je oko 200 kn set od 3 vrste federa.
Meni bi trebali samo plavi, ako ima netko iz zg da mu trebaju neki drugi mozemo zajedno uzet paket
P.A.L.A.C:
--- Citat: Cruiser - 19 Kolovoz, 2007, 23:21:34 ---
--- Citat: roby44 - 19 Kolovoz, 2007, 20:48:31 ---koja je razlika izmedu obicnog i MHR pakiranja federa?? jer meni su preslabi ovi iz obicnog pakiranja, trebam tvrđe, nesto tipa onih zutih sto dolaze uz leo vince...
--- Kraj citata ---
tvrdi su i skuplji, mislim da je oko 200 kn set od 3 vrste federa.
Meni bi trebali samo plavi, ako ima netko iz zg da mu trebaju neki drugi mozemo zajedno uzet paket
--- Kraj citata ---
ne nema tu obicnog pakiranja i mhr. imas pakiranje za serijsko kvacilo i za deltu.
vekyyy:
--- Citat: P.A.L.A.C - 19 Kolovoz, 2007, 20:04:11 ---evo jedan lik iz zu, nije napiso kako se zove prodaje karb 17.5. pa nazovi i pitaj ga.
098 969 32 38
--- Kraj citata ---
hvala covik.. jos nisam zvao jer je kasno budem sutra
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju