Tehnički kutak > Tuning skutera

70ccm Top Performances

<< < (4/11) > >>

roby44:
koja je razlika izmedu obicnog i MHR pakiranja federa??  jer meni su preslabi ovi iz obicnog pakiranja, trebam tvrđe, nesto tipa onih zutih sto dolaze uz leo vince...

TheBili:
evo ljudi tek se sad ukljucujem u temu   :toothy3:
ako neko ima trebi i meni karb 17.5  :toothy12:
jer ja na mom runneru imam 12,
ako neko to ima blize makarskoj...  :glasses9:

Cruiser:

--- Citat: roby44 - 19 Kolovoz, 2007, 20:48:31 ---koja je razlika izmedu obicnog i MHR pakiranja federa??  jer meni su preslabi ovi iz obicnog pakiranja, trebam tvrđe, nesto tipa onih zutih sto dolaze uz leo vince...

--- Kraj citata ---

tvrdi su i skuplji, mislim da je oko 200 kn set od 3 vrste federa.
Meni bi trebali samo plavi, ako ima netko iz zg da mu trebaju neki drugi mozemo zajedno uzet paket

P.A.L.A.C:

--- Citat: Cruiser - 19 Kolovoz, 2007, 23:21:34 ---
--- Citat: roby44 - 19 Kolovoz, 2007, 20:48:31 ---koja je razlika izmedu obicnog i MHR pakiranja federa??  jer meni su preslabi ovi iz obicnog pakiranja, trebam tvrđe, nesto tipa onih zutih sto dolaze uz leo vince...

--- Kraj citata ---

tvrdi su i skuplji, mislim da je oko 200 kn set od 3 vrste federa.
Meni bi trebali samo plavi, ako ima netko iz zg da mu trebaju neki drugi mozemo zajedno uzet paket

--- Kraj citata ---

ne nema tu obicnog pakiranja i mhr. imas pakiranje za serijsko kvacilo i za deltu.

vekyyy:

--- Citat: P.A.L.A.C - 19 Kolovoz, 2007, 20:04:11 ---evo jedan lik iz zu, nije napiso kako se zove prodaje karb 17.5. pa nazovi i pitaj ga.

098 969 32 38

--- Kraj citata ---

hvala covik.. jos nisam zvao jer je kasno budem sutra

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju