Tehnički kutak > Tuning skutera

70ccm Top Performances

(1/11) > >>

vekyyy:
Evo mislim kupiti polovan 70ccm Top Performances... ali ja na stalkeru imam 12 karb... pa me zanima dali moze taj kit normalno radit na tom karbu?? i koju bi diznu trebao stavit?
I zanima me od prilike koliko taj kit moze proc km?

igor.sb:

--- Citat: vekyyy - 19 Kolovoz, 2007, 17:56:34 ---Evo mislim kupiti polovan 70ccm Top Performances... ali ja na stalkeru imam 12 karb... pa me zanima dali moze taj kit normalno radit na tom karbu?? i koju bi diznu trebao stavit?
I zanima me od prilike koliko taj kit moze proc km?

--- Kraj citata ---

proci ce svakako manje nego sa min. 17,5 mm karbom, sto zbog podmazivanja, a ujedno i boljeg hlađenja(naki kazu da, neki kazu ne, da nema veze sa hlađenjem)

inace dizna na 17,5 ide oko 74-76

i veci karb bolje performanse

inace moze kit preci kao i serijala, ako se pazi na cem se vozi

P.A.L.A.C:
ma bolje nemoj to radit dok ne nabavis bar karb 17.5, i jos pogotovo ako nemas neki sportski spuh.

onda budi siuguran da bu brzo oso. mal karb, nema dovoljno benge (premda bi se s diznom moglo to i rijesti donekle), slabije performanse i lose hladjenje, + na sve to serrijala spuh ima da ga ubije, pregirjavanje zagaranitrano.

igor.sb:

--- Citat: P.A.L.A.C - 19 Kolovoz, 2007, 18:18:45 --- serrijala spuh ima da ga ubije, pregirjavanje zagaranitrano.

--- Kraj citata ---

to pogotovo

vekyyy:
imam gianelli spuh...
znaci bil onda mogao sa vecom diznom?? meni je bitno da on bar prode oko 10 000 km...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju