Tehnički kutak > Tuning skutera

70ccm Top Performances

<< < (3/11) > >>

igor.sb:

--- Citat: P.A.L.A.C - 19 Kolovoz, 2007, 19:08:39 ---zute oprugice kvacila iz mhr pakiranja, eventualno bijele.

--- Kraj citata ---

bas sam jucer mjenjao federe

zuti leovi su tvrđi od zuti malossijevih, nije ni cudo sto mi je treslo ko mutav, mamicu im

al sam se odlucio za bijele, isli bi i zuti al mislim da bi mi opet hvatali previsoko i da nebum valjalo

P.A.L.A.C:

--- Citat: igor.sb - 19 Kolovoz, 2007, 19:15:18 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 19 Kolovoz, 2007, 19:08:39 ---zute oprugice kvacila iz mhr pakiranja, eventualno bijele.

--- Kraj citata ---

bas sam jucer mjenjao federe

zuti leovi su tvrđi od zuti malossijevih, nije ni cudo sto mi je treslo ko mutav, mamicu im

al sam se odlucio za bijele, isli bi i zuti al mislim da bi mi opet hvatali previsoko i da nebum valjalo

--- Kraj citata ---

na serijali jel?? sa spuhom??

najbolji su bijeli imam ih i ja, probo zute al previsoko hvataju.

jedino me sad jebe, ne znam al i bijeli hvataju dosta visoko.  :dontknow:

nije bilo bas neke razilke zute ili bijele al odlucio sam se za bijele iz razloga sto ipak maloprije hvataju.  :icon_scratch:

igor.sb:
da serijala

da mi se dalo zaj...stavio bi ja i crne pa probao, ma glavno da ne trese

a veky probaj naci, toga sigurno bi trebalo biti, seriski 17,5 sa piaggio masina, oni jesu malo zaguseni od ostalih(ako se ne varam), ali ce svakako posluziti

P.A.L.A.C:

--- Citat: igor.sb - 19 Kolovoz, 2007, 19:23:18 ---da serijala

da mi se dalo zaj...stavio bi ja i crne pa probao, ma glavno da ne trese

a veky probaj naci, toga sigurno bi trebalo biti, seriski 17,5 sa piaggio masina, oni jesu malo zaguseni od ostalih(ako se ne varam), ali ce svakako posluziti

--- Kraj citata ---

ma vidit cu ja mozda ovaj tjedan isprobam i crne pa ti javim.  :headbang:

a sto se tice karba tu si u pravu, to su PHVA karbovi, za razliku od malossija koji su PHBG, razlike ima dosta, ali za tvoj setup ce ovaj biti sasvim dovoljan.

samo pazi dok budes stelo smjesu i nemas brige.  :headbang:

P.A.L.A.C:
evo jedan lik iz zu, nije napiso kako se zove prodaje karb 17.5. pa nazovi i pitaj ga.

098 969 32 38

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju