Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo mislim kupiti polovan 70ccm Top Performances... ali ja na stalkeru imam 12 karb... pa me zanima dali moze taj kit normalno radit na tom karbu?? i koju bi diznu trebao stavit?I zanima me od prilike koliko taj kit moze proc km?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
serrijala spuh ima da ga ubije, pregirjavanje zagaranitrano.
imam gianelli spuh...znaci bil onda mogao sa vecom diznom?? meni je bitno da on bar prode oko 10 000 km...
Citat: vekyyy - 19 Kolovoz, 2007, 18:48:31imam gianelli spuh...znaci bil onda mogao sa vecom diznom?? meni je bitno da on bar prode oko 10 000 km...nemoj zaj... nabavi polovni karb za 200-250 kn-atrazi na ss, ako nema vamo nitko
zute oprugice kvacila iz mhr pakiranja, eventualno bijele.
Citat: P.A.L.A.C - 19 Kolovoz, 2007, 19:08:39zute oprugice kvacila iz mhr pakiranja, eventualno bijele.bas sam jucer mjenjao federezuti leovi su tvrđi od zuti malossijevih, nije ni cudo sto mi je treslo ko mutav, mamicu imal sam se odlucio za bijele, isli bi i zuti al mislim da bi mi opet hvatali previsoko i da nebum valjalo
da serijalada mi se dalo zaj...stavio bi ja i crne pa probao, ma glavno da ne tresea veky probaj naci, toga sigurno bi trebalo biti, seriski 17,5 sa piaggio masina, oni jesu malo zaguseni od ostalih(ako se ne varam), ali ce svakako posluziti
koja je razlika izmedu obicnog i MHR pakiranja federa?? jer meni su preslabi ovi iz obicnog pakiranja, trebam tvrđe, nesto tipa onih zutih sto dolaze uz leo vince...
Citat: roby44 - 19 Kolovoz, 2007, 20:48:31koja je razlika izmedu obicnog i MHR pakiranja federa?? jer meni su preslabi ovi iz obicnog pakiranja, trebam tvrđe, nesto tipa onih zutih sto dolaze uz leo vince...tvrdi su i skuplji, mislim da je oko 200 kn set od 3 vrste federa. Meni bi trebali samo plavi, ako ima netko iz zg da mu trebaju neki drugi mozemo zajedno uzet paket
evo jedan lik iz zu, nije napiso kako se zove prodaje karb 17.5. pa nazovi i pitaj ga.098 969 32 38