Općenito > Generalno o skuterima
Slatke brige...lol
pitaNS:
možeš tako ići u nedogled...što da kupiš ovo kad za te pare imaš ovo itd....
sve zavisi kakve su želje kupca...možda ja i mogu da kupim neku motorčinu za 3000 eur koliko sam i dao za 50 cc ali ja to ne bih nikad uradio (jer mi ne treba motor da izginem, i ne treba mi neka krntija od 5-6 god. da me dovede u bankrot s opravkama)..
zavisi ko šta želi i šta namerava s tim motorom...
mrcina:
jesi li se odlučio hočeš kupiti novog derbia open.
ima tu u kvartu firma alex imaju ga pa ako si odlučio put pod noge.
King_Of_Zadar:
evo prijateljski savjet ako vec uzimas za tolike novce novog 50 - kubikaša onda uzmi novog runnera!!! Runner ce ti vjecno trajati a ima i prilip izgled, a i sigurnost je zbog novog rasporeda tezine i vecih kola dotjerana do maksimuma,,,ovi ostali navedeni skuteri nisu losi ali nisu na nivou sa runnerom...gp1 ima lip izgled ali ce ti puno trosit zbog tih 7 ks i znam lika kojem je puka onaj lancani remen za nekoliko miseci...a sr - a ti nebi nikako preporucija pogotovo ako si malo veci jer ce ti kolina udarati od volan, a i rezervni djelovi za aprilije su dosta skuplji,,,, zato uzmi novog runner s njim ne mozes pogrisiti... :icon_thumright:
igor.sb:
sve i svasta si napisao
runner, sr, derbi i nrg imaju piaggio masinu
tako da derbi ne moze trositi vise od ostalih nikako...glupost, isto tako da ce runner najduze trajati, jos veca glupost
i sto se tice rezervnih djelova,i cijene tako je svejedno, sto bi za sr-a bili skuplji rezervni djelovi nego za runner, ako izlaze iz iste tvornice
mrcina:
može ak nije uštiman a to se može desiti pa i novom .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju