Općenito > Generalno o skuterima
Slatke brige...lol
ChRiStIaN:
Ovako...uskoro mi je 18-ti ročkas...i starci mi dali da se do onda odlucim na skuter neki do 20000 kuna al pod uvjetom da je novi...za sad su mi ostali jedino runner, aprilia sr i derbi gp1...kaj vi kazete? mene najvise vuce derbi pa runner
mrcina:
imaš za nešto sitno preko 20000kn sportsiti od aprilije u piaggiu
igor.sb:
--- Citat: mrcina - 19 Kolovoz, 2007, 16:51:44 ---imaš za nešto sitno preko 20000kn sportsiti od aprilije u piaggiu
--- Kraj citata ---
a postavlja se pitanje da li ''drug'' kicho ima polozeno za A, i da li mu je to u planu,
ocito da nema, pa zato bira 50ccm
ja bi uzeo sr-a, nekako mi novi runner nije sjeo
i najbolje odma puknuti rezu i multivar za pocetak i svi sretni i zadovoljni, i bit ce ispod 20tkn
marko.p:
imam i ja takve brige samo kaj sam financiram.....ja sam mislio derbi tj. još mislim ali je po kvaliteti dosta loš,loša završna obrada i tako to....runner mi izgleda grozno,ubija me prednja lampa koja izgleda ko lampa od starog fapa....sr ima grozne plastike,nekvalitetne skroz ali je jako ljepa skoro ko i derbi....mašine su sve dobre....pa ti vidi...ako imaš vremena pričekaj zimu da cijene malo padnu..
igor.sb:
inace kvaliteta plastika, ono sto sam ja vidio je na strani sr-a i nrg-a, runner tu malo zaostaje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju