Općenito > Generalno o skuterima
Slatke brige...lol
P.A.L.A.C:
ja bi uzeo novog nrg-a ili runnera, sr mi je mal nekak.
naravno za tu lovu kupis odma kit, spuh i multivar. i ide bolje od 125 ccm a traje ... vjeruj mi pun k**ra*.
a ti sad kako oces, al sto je je 50ccm je presporo. :angry7:
:headbang: :headbang:
Punisher:
--- Citat: KicHo7 - 19 Kolovoz, 2007, 22:21:24 ---
--- Citat: roby44 - 19 Kolovoz, 2007, 20:51:08 ---tolko para ces dat za 50cc, daj se urazumi i kupi nesto jace, ostale pare ostavi za kazne :toothy3:
--- Kraj citata ---
rekli su mi da je 20000 plafon...a jace nemrem dobit ak nije kymco i sl a to necu
--- Kraj citata ---
A čuj... probaj i ti skupit još nešto love jer kad ti već daju 20 000 za skuter... --- ... ne pruža se takva prilika svaki dan, a lako poslije položiš za A kategoriju. Ako ne možeš jbg onda vidi sam koji ti se više sviđa, meni je osobno derbi lijep, a od sr- mi je 100% ljepši novi NRG, guz mu je strava.
ChRiStIaN:
uzet cu vjerovatno derbija...sam se nemrem odlucit između open i racing...
Tommek:
cuj ako si već odlucio za derbia,onda bar uzmi racing jel je meni bar puno bolji od opena...
open ne pruza nista novo,a racing je ipak posebniji...
ako opet ides na open raže uzmi nrg-a,takvog sam ja mišljenja...
marko.p:
ovako,meni je malo glupo dat 3 000 EUR za skuter od 50 ccm a i puno mi je dat 30 000 kn za recimo derbi gp1 250 kad za 35 000 kn kupiš kawasaki z750 2004 godinu ili xt 660 2005 godinu(valjda nisam zeznul godinu s cijenom)...kaj sad napravit??? 50 ccm je slab 250 ništa posebno a skupo, z750 ili xt prejaki i nesmijem ih dopeljat doma kao i možda neki od vas...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju