Općenito > Propisi

Mjerenje buke u ZG (23.04.2010.)

<< < (15/26) > >>

Jankkec:

--- Citat: vktr - 25 Travanj, 2010, 21:49:16 ---Ako vozilo (npr. svaki cetverocikl ili motocikl s automatiziranim mjenjacem, ali
bez središnjih nogara) ne omogucuje ovo ispitivanje onda se ono jednostavno niti ne
može obaviti. Zabranjuje se na tehnickom pregledu podizanje stražnjeg kraja vozila u
zrak pomocnim sredstvima i ispitivanje buke - ovo je posao za pojedina
specijalisticka ispitivanja.

--- Kraj citata ---

Di si to naso ??? daj ak pise negdje u zakonu da najdem koji je stavak pa da bezbrizno mogu citirati zakon kad me hapse  8)

ivanm:

--- Citat: Ghoul - 26 Travanj, 2010, 03:03:52 ---zanima me da li je moguce onesposobiti/zeznuti/uzrokovati krivu izmjerenu vrijednost na tim njihovim turncelerima koristeci svijecicu BEZ REZISTORA!?

--- Kraj citata ---
ne

Mrle Mrki:

--- Citat: vktr - 25 Travanj, 2010, 21:49:16 ---Ako vozilo (npr. svaki cetverocikl ili motocikl s automatiziranim mjenjacem, ali
bez središnjih nogara) ne omogucuje ovo ispitivanje onda se ono jednostavno niti ne
može obaviti. Zabranjuje se na tehnickom pregledu podizanje stražnjeg kraja vozila u
zrak pomocnim sredstvima i ispitivanje buke - ovo je posao za pojedina
specijalisticka ispitivanja.

--- Kraj citata ---

znaci nista od mjerenja kod mene. ako neko nadje tocno napisan zakon da ih odmah mogu u startu odj***t za to mjerenje.

Hrvoje_40:

--- Citat: Mrle Mrki - 26 Travanj, 2010, 10:23:30 ---
znaci nista od mjerenja kod mene. ako neko nadje tocno napisan zakon da ih odmah mogu u startu odj***t za to mjerenje.

--- Kraj citata ---
pa otiđi na net provjeriti  :icon_thumright:

toto:
Ja ih za sad u VŽ nism snimil,ali sam čul da su nabavili valjke.

meni piše - 3625 o/min - 81db,mislim super ne??
Mogli su još manje napisat.

Utječe skidanje slepih čreva na decibele??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju