Općenito > Propisi
Mjerenje buke u ZG (23.04.2010.)
3alfa3:
Clan sa motori.hr je danas bio zaustavljen i njegov tekst prenosim:
Danas popodne opet kontrola buke pored Dinamovog stadiona.Murija je zaustavljala u svim okolnim ulicama i pratila motoriste do parkirališta pored stadiona. Mene su zaustavili na Borongaju i nakon kontrole papira otpratili do parkinga gdje su bila dvojica iz centra za vozila ili tehničkog (ni sam ne znam točno). Bilo je sve skupa jedno 6 policajaca od toga 4 na motorima, mene zaustavila dvojica na BMW-ima. Zaustavljali su i skutere i to kako mi se čini sve od reda, valjda su imali kvotu koju moraju ispuniti. Pitam ja njih zašto moraju mjeriti buku kad imam serijski auspuh ( i svi koje su u tih 5-10 minuta doveli imali su serijske auspuhe), a drot kaže da sam ga možda prepravljao....uglavnom izmjerili 91 db, dozvoljeno 93, toleriraju 96 u mom slučaju.
Stvarno ne kužim da uz sve probleme koje ova država ima da se angažiraju toliko ljudstvo radi banalne stvari , koja u najgorem slučaju može samo malo iritirati ali nikome ozbiljno naštetiti, mislim jeb...važno da li motor razvija buku od 93 ili 98 db!!!!!!
wonderkid:
sva sreca da sam vratio serijski spuh ;D
ivanm:
kretenizam... a ispred mene vozi golf 2 bez zadnjeg lonca i nikom ništa..
valjda je to jedna akcija i gotovo..
Nabukodonozor:
.. :angry7: kakvi zakoni,kakva smo mi država,za koj k....c moj stari ima PTSP ?? ..
al ponavljam se,nemogu oni meni napisati kazni koliko ih ja neću platiti .. potpisujem
bajbuk,al pod jednim uvjetom,da budem s Polančecom!!
pitanje: kako prolazi ekipa fast & furious sa ručno rađenim spojlerima i zadnjim repovima(ajme kakvih ima :laughing9:)
ful tamna stakla(nazad piše "DARKO"),prednje felfe alu,zadnje čelične,4 različite gume,
auti obljepljeni za street race,decibela 10000 ,6 suba unutra,... kako prođu tehnički?
GDJE JE TU NAŠA CIJENJENA POLICIJA ???
ovo je neki Čobanković napisao zakon i Hajka na sitnu raju ..
jprekrit:
--- Citat: Nabukodonozor - 24 Travanj, 2010, 08:55:56 ---.. :angry7: kakvi zakoni,kakva smo mi država,za koj k....c moj stari ima PTSP ?? ..
al ponavljam se,nemogu oni meni napisati kazni koliko ih ja neću platiti .. potpisujem
bajbuk,al pod jednim uvjetom,da budem s Polančecom!!
pitanje: kako prolazi ekipa fast & furious sa ručno rađenim spojlerima i zadnjim repovima(ajme kakvih ima :laughing9:)
ful tamna stakla(nazad piše "DARKO"),prednje felfe alu,zadnje čelične,4 različite gume,
auti obljepljeni za street race,decibela 10000 ,6 suba unutra,... kako prođu tehnički?
GDJE JE TU NAŠA CIJENJENA POLICIJA ???
ovo je neki Čobanković napisao zakon i Hajka na sitnu raju ..
--- Kraj citata ---
Kod nas se zakoni pišu tako da ovi koji pišu zakone, ravnaju se po sebi a ne kako bi trebalo biti... Žalosno ali istinito...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju