Općenito > Propisi
Mjerenje buke u ZG (23.04.2010.)
Hrvoje_40:
--- Citat: SlowRider - 24 Travanj, 2010, 18:51:56 ---ako si policajac koji privodi motore i cujes i vidis da je sve tvornicki i ides ga voditi (zajebavati) na mjerenje buke ::)
--- Kraj citata ---
pročitao sam da su sve zaustavljali
DvdAerox:
Hmm, mozda za gp1 revolution i za takve slicne imaju odredjene stendere... btw. nisam znao da moras imat centralnu nogaru.. nikad me nisu to trazili a i kad sam im reko da nemam nisu nis rekli... a jos bocna mi je toliko nagnuta da to nije normalno.. mislim bila je, nema mi roxa vise :sad120:
Jankkec:
Sjebano je to kaj oni emisiju buke gledaju po plocici na rami, a Baotian je serijski tolko tih da prakticki radi u sebi. Kaj bi ja sad trebao boziti na serijskom auspuhu i airboxu max. 15kmh a pored mene prolazi neki cvajer koji se serijski cuje 10 puta jace.
Nije da bi ja sad vozio bez grane i sa zvoncem na frgichu, samo trebam neki poluprotocni lonac i gljivu, a to sve je na kraju oped tise od nekih serijskih skutercica.
Nakraju je to sve velika gluposti i punjenje drzavnog proracuna jer najebat cemo mi najsporija i najtisa klasa, a ove koji stvarno buce i ganjaju se po gradu nece moci ni uhvatiti. Bljuje mi se od tih politickih sranja, kradu one koji najmanje imaju, uzas.
3alfa3:
--- Citat: Jankkec - 25 Travanj, 2010, 13:35:09 ---...ove koji stvarno buce i ganjaju se po gradu nece moci ni uhvatiti. Bljuje mi se od tih politickih sranja, kradu one koji najmanje imaju, uzas.
--- Kraj citata ---
Ne brini, dvojica su na motorima koji te prate do mjesta mjerenja, a prvo ti uzmu dokumente. Ako im ne stanes, mozda ce za tobom, a mozda nece. Ja nebi probao saznati.
ivanm:
bježanje od policije = kaznena prijava.. (pogle jadnog Gotovca :laughing9:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju