Općenito > Propisi
Mjerenje buke u ZG (23.04.2010.)
ivanm:
onda budeš prošao test..
Hrvoje_40:
--- Citat: ivanm - 24 Travanj, 2010, 18:40:42 ---onda budeš prošao test..
--- Kraj citata ---
da ne otvaram novu temu, jesi li vidio moto presretač? :icon_thumright:
SlowRider:
sto je sa skuterom Derbi GP1 Racing, on tvornicki nema centralnu nogaru :dontknow:
sto se tice metode mjerenja okretaja, to stvarno ne znam i moram priznati da me jako zivcira jer do informacija ne mogu doci, onda bi MORAO znati netko na tehnickom pregledu o svemu tome...
ja sam mislio da su nahebali samo oni sa 50ccm zbog brzine i buke, a vidim da nema bas kruha od vise ccm jer ocito traze dlaku u jajetu i mjere serijske dvokotace ::)
Hrvoje_40:
--- Citat: SlowRider - 24 Travanj, 2010, 18:44:49 ---sto je sa skuterom Derbi GP1 Racing, on tvornicki nema centralnu nogaru :dontknow:
sto se tice metode mjerenja okretaja, to stvarno ne znam i moram priznati da me jako zivcira jer do informacija ne mogu doci, onda bi MORAO znati netko na tehnickom pregledu o svemu tome...
ja sam mislio da su nahebali samo oni sa 50ccm zbog brzine i buke, a vidim da nema bas kruha od vise ccm jer ocito traze dlaku u jajetu i mjere serijske dvokotace ::)
--- Kraj citata ---
ma da se razumijemo ni ja nisam za neku preveliku buku ali najbolje bi bilo da skuter ne može više od 15 km/h i da radi u sebi
SlowRider:
--- Citat: Hrvoje_40 - 24 Travanj, 2010, 18:48:53 ---ma da se razumijemo ni ja nisam za neku preveliku buku ali najbolje bi bilo da skuter ne može više od 15 km/h i da radi u sebi
--- Kraj citata ---
ako si policajac koji privodi motore i cujes i vidis da je sve tvornicki i ides ga voditi (zajebavati) na mjerenje buke ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju