Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar
ul71m0:
Evo ocistio karb dizna 70! Kada sam montirao rolnice slucajno sam obrnuo onu maticu koja ide do samog srafa na radilici i ona nije dovoljno pritiskala onaj zupcanik za kurblu tako da mi je variomat malo imao lufta i zveckao! Danas sam to sredio isto i imam jedno pitanje. Naime na slici se vidi koliko se dize kais, ja sam probao bez te matice(podloske) ali onda vario ima lufta kao jer ne moze da se stegne sraf toliko da bi ga drzao ok, e sada pitanje je da li ja mogu ovu maticu da stavim ispred bolcne tako cu imati duzinu koja treba i nece se desiti da vario ima lufta tj da nije stisnut kako treba na radilici, a skupicu polutke da bi kais mogao da se digne do kraja? Nadam se da ste me razumeli! Brzina ostaje oko 60kmh zavisi od vetra i nagiba puta...
By ul71m0 at 2010-05-30
A evo i fotke dokle se sada penje ovaj kais!
By ul71m0 at 2010-05-30
zikihos:
ako si stavio veci remen onda ostavi ovu podlosku!
ta podloska ti ne uzima brzinu jer se vario moze skupiti do kraja,
kada stezes onu maticu onda ti remen mora biti na vrhu variomata(koliko je moguce)
to znaci da ga moras spustit tamo na polutkama kvačila.
inace remen ti se dobro penje, evo moga
koliko ti zica ima cdi? tvoj je 2002 godiste?
ako se ne varam to je cdi s 5 žica?
ul71m0:
Pomerim uvek remen koliko moze da bih lakse stegao to znam! Dizna treba li veca od 70?>
zikihos:
koji karburator imas 12 mikuni?
ja imam diznu 53 i normalni airbox, tako da je po meni 70 preveliko.
istina da bi ja trebao stavit vecu oko 60.
ul71m0:
16mm mikuni! 2001 je god CDI ima 5 zica! Da li postoji mogucnost da je on blokiran? Mada merio sam pre auspuha kada sam uzimao obrtaljku da je vrteo oko 9200?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju