Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar
ul71m0:
Ispravka presao je 140km danas mi se ugasio na 140-om km-u...
Sipam 2l goriva i krenem da se vozim predjem jedno 7km i ugasim motor sve regularno! Kada sam krenuo kuci krenem da kurblam upali i ugasi se odmah i od tad ni da mrdne! Baca varnicu, svecica crna, tamna. Probao drugu svecicu isti djavo, probao da spricnem goriva u cilindar isto nece ni da pipne da upali. Sutra cu da rasturim karburator i ocistim malo to, sta josh moze biti?
ul71m0:
Za ovo gore bio problem u svecici samo je lepo osmirglao i upalio sutradan normalno!
Danas sam stavio novi kais 804x17.5 i probao motor bio jako lenj bukvalno za 20% na svim otvorima gasa onda sam rolnice prvo probao 3.5g i cinilo mi se prelako pa sam kombinovao 3 komada od 3.5 i 3 komada od 4.2 i tako sam dobio nekako najbolje ubrzanje al krajnja ista, cak sta vise ne cini mi se da ide ista bolje od onog starog setup-a! Ne znam sta mi je ciniti da izvucem tu krajnju josh malo! Sada staje na 65kmh cini mi se da je tako isao i sa starim al moram probati na delu puta za koji tacno znam kako se ponasao stari setup...
Oprugice i centralnu nismo dirali jer nismo mogli da odvrnemo sraf na kvacilu bez pravog alata, koliko oni uticu na kranju?
zikihos:
jesi skinuo blokadu na variomatu?
trebas variomat tokarit.
jesi spustio polugicu ispod prednje maske?
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,4156.0.html
opruge ne utjecu na krajnju, jedino na start i ubrzanje.
MIKSETA:
--- Citat: ul71m0 - 28 Svibanj, 2010, 19:36:13 ---Za ovo gore bio problem u svecici samo je lepo osmirglao i upalio sutradan normalno!
Danas sam stavio novi kais 804x17.5 i probao motor bio jako lenj bukvalno za 20% na svim otvorima gasa onda sam rolnice prvo probao 3.5g i cinilo mi se prelako pa sam kombinovao 3 komada od 3.5 i 3 komada od 4.2 i tako sam dobio nekako najbolje ubrzanje al krajnja ista, cak sta vise ne cini mi se da ide ista bolje od onog starog setup-a! Ne znam sta mi je ciniti da izvucem tu krajnju josh malo! Sada staje na 65kmh cini mi se da je tako isao i sa starim al moram probati na delu puta za koji tacno znam kako se ponasao stari setup...
Oprugice i centralnu nismo dirali jer nismo mogli da odvrnemo sraf na kvacilu bez pravog alata, koliko oni uticu na kranju?
--- Kraj citata ---
Izracunao sam i sada imas 3.8 rolice ali nemoj da 2 razlicite tezine u variomat :nono:
A sa 3.8 rolice i Giannelli Extra i duzi remen to bi trebalo minimum 75 kmh po satu da ide :dontknow:
Mozda imas neka blokada provjeri :icon_thumright:
ul71m0:
Ono napred kod razvodnika sajli ni nemam, prsten na variu skinut ne znam koja je dizna provericu sutra al ne moze ona da utice toliko na krajnju valjda!
Malo pre sam se vozao jbg primecuje se razlika, malo je bolje nego pre sto je bilo! Sa starim setupom je na 50 prestajao da ima snagu sada i jedva navlacio 60 a sada je takav do 60 al an 65 staje! Uz brdo je isto jaci neshto malo al evo danas sam niz brdo isao i na satu jeeeeedva dosao do 75kmh. Stavicu stage6 3.7g samo treba da odem po njih, ovo sam samo testirao...
Ne znam sta josh moze da bude prob!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju