Tehnički kutak > Tuning skutera

Kilometar sat lažov :))

<< < (3/4) > >>

P.A.L.A.C:

--- Citat: igor.sb - 19 Kolovoz, 2007, 18:12:25 ---dobro palac kaze pogotovo ovi runneri stari i nrg to laze ko mutavo

moj sr i keewax matrix, njemu pise 75, a meni 60, vuk s foruma, meni 80, njemu 90 na nrg '03 ak se ne varam

recimo moj po sp-ovom satu ide preko 100, a meni kazaljka na oko 90

na sp-ovi lazu dosta i do preko 20 na sat, sad cekamo mrJ da kaze nesto o svom satu

--- Kraj citata ---

a sta drugo da ti kazem nego da sam obrijo sp-a u krajnjoj meni na satu 135, kod njega je krajnja bila 150.

reko ajde da vidim kolko ces me ostavit ono k**ra*.  :nono: :headbang:

Damir 2T:

--- Citat: P.A.L.A.C - 19 Kolovoz, 2007, 18:15:44 ---
--- Citat: igor.sb - 19 Kolovoz, 2007, 18:12:25 ---dobro palac kaze pogotovo ovi runneri stari i nrg to laze ko mutavo

moj sr i keewax matrix, njemu pise 75, a meni 60, vuk s foruma, meni 80, njemu 90 na nrg '03 ak se ne varam

recimo moj po sp-ovom satu ide preko 100, a meni kazaljka na oko 90

na sp-ovi lazu dosta i do preko 20 na sat, sad cekamo mrJ da kaze nesto o svom satu

--- Kraj citata ---

a sta drugo da ti kazem nego da sam obrijo sp-a u krajnjoj meni na satu 135, kod njega je krajnja bila 150.

reko ajde da vidim kolko ces me ostavit ono k**ra*.  :nono: :headbang:

--- Kraj citata ---

lol  :icon_biggrin:  :toothy12:  :toothy9:  :toothy10:  :laughing6:  :laughing11:  :laughing7:  :laughing9:  :jerk:

eladio:
upravo sam objavio test xevo250.. po satu je isao 148..  :toothy11:

dok renomirani moto puls kaze da mu je max 128 , pa ti vidi  :toothy9:

mislim da cu morai nabaviti neku navigaciju da malo provjerim na taj nacin  :toothy3:

3alfa3:
Ja krivo pokazivanje brzinomjera gledam nesto drugacije...

Uz pokazivanje brzine je povezano i pokazivanje prijedjene kilometraze. E sad, ako brzinomjer laze za 20%, onda i brojac prijedjenih km isto toliko laze. A to znaci da skuter koji trosi (na primjer) 4 litre na 100 km zapravo te 4 litre potrosi u 80 kilometara sto daje (pravu) prosjecnu potrosnju od 5l/100km.

ivanm:
meni realno mislim pokazuje 90 km/h, a potrošnja je točno 5 lit, tak da mislim da pežo realno pokazuje, serijala je išo 75..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju