Tehnički kutak > Tuning skutera
Kilometar sat lažov :))
Damir 2T:
Najvjerovatnije da je tako al necu tvrdit 100% ovisi od skutera do skutera evo recimo moj laze za 5 kmh,provjereno na tehnickom (dok je imo blokadu iso je 50 a kad se je na tehnickom stao na rolice izmjerio mu je 45 kmh) :icon_thumright:
P.A.L.A.C:
--- Citat: Damir 2T - 19 Kolovoz, 2007, 15:06:12 ---Najvjerovatnije da je tako al necu tvrdit 100% ovisi od skutera do skutera evo recimo moj laze za 5 kmh,provjereno na tehnickom (dok je imo blokadu iso je 50 a kad se je na tehnickom stao na rolice izmjerio mu je 45 kmh) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
inace skuteri su tocni na manjim brzinama al na krajnjoj znaju jest g#vn#.
evo ja trenutno imam na serijali (nrg power) multivar i zx i ide mi cca 100km/h po satu, a autom izmjereno 98km/h.
a dok sam imo midrace iso mi je 135km/h po ssatu autom izmjereno 133km/h. :headbang: :headbang:
To3cutter:
--- Citat: P.A.L.A.C - 19 Kolovoz, 2007, 15:47:35 ---
--- Citat: Damir 2T - 19 Kolovoz, 2007, 15:06:12 ---Najvjerovatnije da je tako al necu tvrdit 100% ovisi od skutera do skutera evo recimo moj laze za 5 kmh,provjereno na tehnickom (dok je imo blokadu iso je 50 a kad se je na tehnickom stao na rolice izmjerio mu je 45 kmh) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
inace skuteri su tocni na manjim brzinama al na krajnjoj znaju jest g#vn#.
evo ja trenutno imam na serijali (nrg power) multivar i zx i ide mi cca 100km/h po satu, a autom izmjereno 98km/h.
a dok sam imo midrace iso mi je 135km/h po ssatu autom izmjereno 133km/h. :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Laze i jedno i drug. GPSom izmjereno da 130 na Beverlyju znaci 113km/h po GPS-u. Moj Saxo 1.1 ide 180 po njegovom satu. Nejde vise od 160 nema teorije.
DUBrawa:
Stvarno mi je digo zivce :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: . Sutra uzimamo GPS pa cemo izmjerit. Njemu je iso 65 i stavili smo novi remen i sad po satu bez beda ide 80. Dvoje 75 . hmm... Možda na 65 i nije lago al kod velikih brzina laže. To sam i ja reko..... :toothy3: :laughing7:
igor.sb:
dobro palac kaze pogotovo ovi runneri stari i nrg to laze ko mutavo
moj sr i keewax matrix, njemu pise 75, a meni 60, vuk s foruma, meni 80, njemu 90 na nrg '03 ak se ne varam
recimo moj po sp-ovom satu ide preko 100, a meni kazaljka na oko 90
na sp-ovi lazu dosta i do preko 20 na sat, sad cekamo mrJ da kaze nesto o svom satu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju