Tehnički kutak > Tuning skutera
Kilometar sat lažov :))
DUBrawa:
Evo ljudi zanima me jedna stvar... Frend mi tvrdi da skoro nista ne laze od skutera i autiju mozda 2-3 km/h. Eto kolko laze npr sym-jet kad ide 80 km/h? kolko bi mogo lagat? Hvala
P.A.L.A.C:
tvoj frend je kreten. ;D
kako ne laze bokte ubio, pogotovo oni stariji runneri do 00. godista pokazuje 100 po satu full serijala a ja mu mjerim 83km/h ili kad na njih stavis kit i spuh base neki su znali pkazivat i do 140km/h. :laughing6: :laughing6:
SlowRider:
--- Citat: P.A.L.A.C - 19 Kolovoz, 2007, 14:14:11 ---tvoj frend je kreten. ;D
kako ne laze bokte ubio, pogotovo oni stariji runneri do 00. godista pokazuje 100 po satu full serijala a ja mu mjerim 83km/h ili kad na njih stavis kit i spuh base neki su znali pkazivat i do 140km/h. :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Istina, vozio sam serijskog runnera 02.g "105km/h", a sa RR-om bez mjenjanja rolica 115km/h
pitaNS:
ma dajte ljudi jeste normalni, onda sat laže...previše je 105 kmh za serijalu...
DUBrawa:
reko sam mu da ču stavit ovu temu na forum i da čete svi reč "tvoj frend je kreten" on meni tvri i dalje svoje. Runneri su tolki lazovi da je to nevjerojatno. I njegov sym sigurno laze nekih 10 km/h. Jel tako? :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju