Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kinez-Zhongyu 125 (četiri takta)_problem

<< < (2/3) > >>

Jankkec:
05, 07 i 10 su ti oznake na špiunuma, znjima bus stelal ventile, kjne  :icon_scratch: To su ti stote od milimetra znaci 0.05mm recimo.

Evo prouci malo ovo
http://www.motori.hr/Teorija_rasplinja_a_135.html

imas i tu nekaj
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=6355.0

Tu ti je slika jedna pojednostavljena

A ak ti to sve nije dost pogledaj na 4Tskuteri.com ekipa je imala dosta problema sa frgichima pa ima dosta toga.

sxnin:
I evo mene, pomalo razočaran, ipak sam se pnadao da će biti do karburatora, a NIJE, stavija sam, tj zaminija karbuiratore jedan s drugim, i mam isti rad, zaletava se pri ful gasu, a oba karba rade ok na jednom od skutova  ???, znači nije do karburatora...
e a primjetija san da u momentu gušenja pa kad primi gas, baci crni dim, znači svako gušenje i ponovno primanje gasa, dolazi do bacanja crnog dima, a ssvićica za niti minutu rada bude totalno čađava-crna!?
Šta radit dalje, ostalo je podšavanje-provjera zazora ventila i nemam pojma, onda možda nešt oko magneta-paljenja, nemam pojma kakvo je šta? di? kud? kako?....uffff  :dontknow:
pokušao sam sve osim navedenog, savjet kakav, smjernicu!

I da, hvala na linkovima, jaako poučno, super opisano...  :falafala:

Jankkec:
MOguce ti je i da nema dovoljno goriva, znaci trebo bi promjeniti filter goriva i procistiti vakumventil i onu mrezicu u rezervaru.

sxnin:

--- Citat: Jankkec - 23 Travanj, 2010, 21:16:36 ---MOguce ti je i da nema dovoljno goriva, znaci trebo bi promjeniti filter goriva i procistiti vakumventil i onu mrezicu u rezervaru.

--- Kraj citata ---

Ma joooj, jesam to napravija kad sam i karb čistija, skinija i opra rezervar, izvadija tu mrežicu-filter i očistija i vakumventil..nije niš do dotoka goriva, sigurno!!  :nono:    ???

Jankkec:
He neznam onda vise kaj bi moglo biti. Mozda je nekaj sa strujom a mozda i ventili zezaju.

Ima frend isti takav simptom na 70cc minezu, idemo danas stelat ventile pa cemo vidjet.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju